KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

İZMİT'Lİ GENCİN CANSIN BEDENİ BODRUM'DA DENİZDE BULUNDU

GÜNDEM 07.07.2022 - 13:53, Güncelleme: 07.07.2022 - 13:53
 

İZMİT'Lİ GENCİN CANSIN BEDENİ BODRUM'DA DENİZDE BULUNDU

İzmit Bekirdere Mahallesi'nde ilamet eden 38 yaşındaki Emre Çelik'in cansız bedeni, Bodrum ilçesinde denizde bulundu. 

Alınan bilgiye göre  Bodrum  Turgutreis Mahallesi açıklarında vatandaşlar bir şahsın hareketsiz olduğunu fark ederek ihbarda bulundu. Bunun üzerine bölgeye gelen sahil güvenlik ekibi şahsın öldüğünü tespit etti. Üzerinde Emre Çelik (38) adına kimlik bulunan ceset, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Deniz kenarında cansız bedeni bulunan 38 yaşındaki Emre Çelik'in İzmitli olduğu ortaya çıktı. Bekirdere Mahallesi’nde yaşadığı öğrenilen Çelik’in yapılan otopside boğularak yaşamını yitirdiği belirlendi. Emre Çelik'in Zafer Partisi kurucu üyesi Ersin Özyılmaz'ın da halasının oğlu olduğu öğrenildi. Bir çocuk babası olan Çelik'in cenazesi Bekirdere Başaran Camii'nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığı'nda toprağa verildi. İsmail İKİZ
İzmit Bekirdere Mahallesi'nde ilamet eden 38 yaşındaki Emre Çelik'in cansız bedeni, Bodrum ilçesinde denizde bulundu. 

Alınan bilgiye göre  Bodrum  Turgutreis Mahallesi açıklarında vatandaşlar bir şahsın hareketsiz olduğunu fark ederek ihbarda bulundu. Bunun üzerine bölgeye gelen sahil güvenlik ekibi şahsın öldüğünü tespit etti. Üzerinde Emre Çelik (38) adına kimlik bulunan ceset, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Deniz kenarında cansız bedeni bulunan 38 yaşındaki Emre Çelik'in İzmitli olduğu ortaya çıktı. Bekirdere Mahallesi’nde yaşadığı öğrenilen Çelik’in yapılan otopside boğularak yaşamını yitirdiği belirlendi. Emre Çelik'in Zafer Partisi kurucu üyesi Ersin Özyılmaz'ın da halasının oğlu olduğu öğrenildi. Bir çocuk babası olan Çelik'in cenazesi Bekirdere Başaran Camii'nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İsmail İKİZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.