KBB hat 41

JANDARMADAN ETİL ALKOL OPERASYONU

ASAYİŞ 06.04.2021 - 20:24, Güncelleme: 06.04.2021 - 20:24
 

JANDARMADAN ETİL ALKOL OPERASYONU

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri başarılı bir operasyona daha imza attılar.

İl Jandarma Komutanlığı'Ndan yapılan açıklama şöyle ; Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca Kaçakçılıkla Mücadele kapsamında; 02 Nisan 2021 günü İzmit ve Körfez ilçelerinde iki şahsa ait (2) ayrı depoda yapılan aramada, sahte içki yapımında kullanılan 2 litrelik 1.250 adet şişe içerisinde toplam 2.500 litre Etil Alkol ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak adli tahkikata başlanılmıştır.            İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmektedir.
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri başarılı bir operasyona daha imza attılar.

İl Jandarma Komutanlığı'Ndan yapılan açıklama şöyle ;

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca Kaçakçılıkla Mücadele kapsamında; 02 Nisan 2021 günü İzmit ve Körfez ilçelerinde iki şahsa ait (2) ayrı depoda yapılan aramada, sahte içki yapımında kullanılan 2 litrelik 1.250 adet şişe içerisinde toplam 2.500 litre Etil Alkol ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak adli tahkikata başlanılmıştır.

 

         İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.