LASTİK İŞ yılbaşı

KANDIRA BELEDİYESİ'NDEN YAZ YOĞUNLUĞU

KANDIRA 11.06.2021 - 12:09, Güncelleme: 11.06.2021 - 12:09
 

KANDIRA BELEDİYESİ'NDEN YAZ YOĞUNLUĞU

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan Tarım ve turizm ilçesi Kandıra’da yaz aylarının gelmesi ile birlikte artış gösteren tarım ve turizme yönelik çalışmaları yerinde inceledi ve personelden bilgi aldı.

Tarım ve turizm ilçesi olan Kandıra’da özellikle yaz aylarının başlaması ile hızlanan alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan yetkililerden bilgi aldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kandıra Belediyesi tarafından Kandıra genelinde yapılmakta olan  Alefli asfalt serim, İzmit Caddesi asfalt kırığı serim, Teksen terasman, Karaağaç- Pınardüzü Mahalleleri arası asfalt yama, Kerpe parke,  Babalı da "v" kanal, Üğümce Karacalar reglaj tesviye, Kurtyeri, Sarıgazi, Çakırcaali, Elmacık, Akçaova Mahalleleri tarla yolları reglaj, Gebeşler, Mülküşehsuvar  parke, Balaban Okul bahçesi tesviye, Orhan yol açma, Kandıra merkez asfalt yama ve Balcı Mahalleleri kanal açma çalışmalarını yerinde inceleyen başkan Turan, personelden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. DAHA YAŞANABİLİR BİR KANDIRA İÇİN ÇALIŞIYORUZ Konuyla ilgili açıkla yapan Başkan Turan, Kandıra genelinde Kandıra Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak çalışmalar yaptıklarını ifade etti.  Özellikle yaz aylarının başlaması ile birlikte iş yükünün arttığına dikkat çeken Başkan Turan, ‘’ Geniş bir coğrafyada vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda tüm ekiplerimiz seferber olmuş durumda, Gerek tarım bölgelerimizde arazi yolları açma, yol, reglaj, asfalt yama, asfalt, parke çalışmaları gerek sahil bölgelerimizde üst yapı bakım onarım yenileme çalışmaları bütün hızıyla sürüyor.  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz bir çok faklı noktada vatandaşımızın rahatı ve huzuru için çalışıyor. Tüm ekip arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. Tarımı ve turizmi ile daha yaşanabilir bir Kandıra için çalışmalarımız devam ediyor’’ dedi.
Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan Tarım ve turizm ilçesi Kandıra’da yaz aylarının gelmesi ile birlikte artış gösteren tarım ve turizme yönelik çalışmaları yerinde inceledi ve personelden bilgi aldı.

Tarım ve turizm ilçesi olan Kandıra’da özellikle yaz aylarının başlaması ile hızlanan alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan yetkililerden bilgi aldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kandıra Belediyesi tarafından Kandıra genelinde yapılmakta olan  Alefli asfalt serim, İzmit Caddesi asfalt kırığı serim, Teksen terasman, Karaağaç- Pınardüzü Mahalleleri arası asfalt yama, Kerpe parke,  Babalı da "v" kanal, Üğümce Karacalar reglaj tesviye, Kurtyeri, Sarıgazi, Çakırcaali, Elmacık, Akçaova Mahalleleri tarla yolları reglaj, Gebeşler, Mülküşehsuvar  parke, Balaban Okul bahçesi tesviye, Orhan yol açma, Kandıra merkez asfalt yama ve Balcı Mahalleleri kanal açma çalışmalarını yerinde inceleyen başkan Turan, personelden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

DAHA YAŞANABİLİR BİR KANDIRA İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Konuyla ilgili açıkla yapan Başkan Turan, Kandıra genelinde Kandıra Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak çalışmalar yaptıklarını ifade etti.  Özellikle yaz aylarının başlaması ile birlikte iş yükünün arttığına dikkat çeken Başkan Turan, ‘’ Geniş bir coğrafyada vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda tüm ekiplerimiz seferber olmuş durumda, Gerek tarım bölgelerimizde arazi yolları açma, yol, reglaj, asfalt yama, asfalt, parke çalışmaları gerek sahil bölgelerimizde üst yapı bakım onarım yenileme çalışmaları bütün hızıyla sürüyor.  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz bir çok faklı noktada vatandaşımızın rahatı ve huzuru için çalışıyor. Tüm ekip arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. Tarımı ve turizmi ile daha yaşanabilir bir Kandıra için çalışmalarımız devam ediyor’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.