LASTİK İŞ yılbaşı

KANDIRA'DA 17 AĞUSTOS DEPREM ŞEHİTLERİ ANILDI

KANDIRA 17.08.2021 - 13:22, Güncelleme: 17.08.2021 - 13:22
 

KANDIRA'DA 17 AĞUSTOS DEPREM ŞEHİTLERİ ANILDI

17 Ağustos Marmara Depremi'nin 22. yıl dönümü vesilesi ile Kandıra Belediyesi tarafından Kandıra Asri mezarlıkta deprem şehitleri anısına mevlit okutuldu.

Merkez üssü Gölcük olan 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 22. Yıl dönümünde Kandıra Belediyesi tarafından Kandıra Asri Mezarlığında deprem şehitleri için mevlit okutuldu. Mevlit ve anma programına etkinliğine Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri,sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Deprem felaketinde hayatını kaybeden yakınlarını mezarlarında ziyaret eden vatandaşlar kaybettikleri yakınlarına dua etti. Mevlide katılanlara Kandıra belediyesi tarafından irmik helvası ikram edildi. “TEDBİR ALIYORUZ” Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan yaptığı açıklamada,  “ Biz, depremle  yıkılan bir şehrin acılarla yoğrulmuş insanları olarak deprem acılarımızı unutmadık, unutulmaması ve ders alınması içinde şehitlerimizi rahmetle anmaya devam edeceğiz.On binlerce kişinin hayatına mal olan büyük felaketin üzerinden tam 22 yıl geçti. Hatalarımızdan ders çıkarmak zorundayız. Deprem şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Allah ruhlarını şad etsin. O gecenin hatırasını taşıyan hemşehrilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Allah devletimizi milletimizi her türlü bela ve afetten azade etsin.'' dedi.
17 Ağustos Marmara Depremi'nin 22. yıl dönümü vesilesi ile Kandıra Belediyesi tarafından Kandıra Asri mezarlıkta deprem şehitleri anısına mevlit okutuldu.

Merkez üssü Gölcük olan 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 22. Yıl dönümünde Kandıra Belediyesi tarafından Kandıra Asri Mezarlığında deprem şehitleri için mevlit okutuldu. Mevlit ve anma programına etkinliğine Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri,sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Deprem felaketinde hayatını kaybeden yakınlarını mezarlarında ziyaret eden vatandaşlar kaybettikleri yakınlarına dua etti. Mevlide katılanlara Kandıra belediyesi tarafından irmik helvası ikram edildi.

“TEDBİR ALIYORUZ”

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan yaptığı açıklamada,  “ Biz, depremle  yıkılan bir şehrin acılarla yoğrulmuş insanları olarak deprem acılarımızı unutmadık, unutulmaması ve ders alınması içinde şehitlerimizi rahmetle anmaya devam edeceğiz.On binlerce kişinin hayatına mal olan büyük felaketin üzerinden tam 22 yıl geçti. Hatalarımızdan ders çıkarmak zorundayız. Deprem şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Allah ruhlarını şad etsin. O gecenin hatırasını taşıyan hemşehrilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum.

Allah devletimizi milletimizi her türlü bela ve afetten azade etsin.'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.