LASTİK İŞ yılbaşı

KARAMÜRSEL DE EV YANGINI 1 ÖLÜ 1 YARALI !

KARAMÜRSEL 27.12.2022 - 20:51, Güncelleme: 27.12.2022 - 21:00
 

KARAMÜRSEL DE EV YANGINI 1 ÖLÜ 1 YARALI !

Karamürsel de bir apartman dairesinde çıkan yangın sonucu 1 kişi feci şekilde yanarak hayatını kaybetti. 1 kişi de yaralandı.

Orhan Çelikörs ile Mesude Çelikörs ün ikamet ettiği 4 Temmuz Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı Salıpazarı Mevkiinde bulunan Marmara Apartmanının 8.katı 33 nolu daire de bu akşam saat 17.50 sıralarında yangın çıktı. Çıkan yangında 77 yaşındaki Orhan Çelikörs yanarak hayatını kaybetti. 72 yaşındaki eşi Mesude Çelikörs dumandan etkilenmesi sonucu yaralandı. Dumandan ağır etkilenen Mesude Çelikörs ün Karamürsel Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından 112 sağlık ekipleri tarafından başka bir hastaneye sevk edilmesi bekleniyor. Yanarak hayatını kaybeden Orhan Çelikörs ün cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp a gönderildi.
Karamürsel de bir apartman dairesinde çıkan yangın sonucu 1 kişi feci şekilde yanarak hayatını kaybetti. 1 kişi de yaralandı.

Orhan Çelikörs ile Mesude Çelikörs ün ikamet ettiği 4 Temmuz Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı Salıpazarı Mevkiinde bulunan Marmara Apartmanının 8.katı 33 nolu daire de bu akşam saat 17.50 sıralarında yangın çıktı.

Çıkan yangında 77 yaşındaki Orhan Çelikörs yanarak hayatını kaybetti. 72 yaşındaki eşi Mesude Çelikörs dumandan etkilenmesi sonucu yaralandı.

Dumandan ağır etkilenen Mesude Çelikörs ün Karamürsel Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından 112 sağlık ekipleri tarafından başka bir hastaneye sevk edilmesi bekleniyor.

Yanarak hayatını kaybeden Orhan Çelikörs ün cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp a gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.