LASTİK İŞ yılbaşı

KARAMÜRSEL DEN TÜRKİYE DE BİR İLK .AŞI OLMAYANA RUHSAT YOK

KARAMÜRSEL 07.01.2022 - 10:30, Güncelleme: 07.01.2022 - 10:35
 

KARAMÜRSEL DEN TÜRKİYE DE BİR İLK .AŞI OLMAYANA RUHSAT YOK

Vaka sayılarının yeniden arttığı Covid salgınına karşı mücadele de Karamürsel Belediye meclisi örnek bir karara imza attı.

Karamürsel Belediye meclisi'nde alınan karar gereği, ilçe genelinde iş yeri açmak için ruhsat başvurusu yapacak vatandaşlardan en az 2 doz aşı olma şartı aranacak. Aşı olmayan başvuru sahibine ruhsat verilmeyecek. Belediye Başkanı İsmail Yıldırım alınan kararı şu sözlerle duyurdu "Karamürsel Belediye Meclisi olarak aldığımız karar üzerine Belediyemize iş yeri açma ruhsatı veya ruhsat yenileme başvurusunda bulunan kişiler iki doz aşılarını olmamışlarsa Beldiyemizden ruhsat alamayacaklar."
Vaka sayılarının yeniden arttığı Covid salgınına karşı mücadele de Karamürsel Belediye meclisi örnek bir karara imza attı.

Karamürsel Belediye meclisi'nde alınan karar gereği, ilçe genelinde iş yeri açmak için ruhsat başvurusu yapacak vatandaşlardan en az 2 doz aşı olma şartı aranacak. Aşı olmayan başvuru sahibine ruhsat verilmeyecek. Belediye Başkanı İsmail Yıldırım alınan kararı şu sözlerle duyurdu

" Karamürsel Belediye Meclisi olarak aldığımız karar üzerine Belediyemize iş yeri açma ruhsatı veya ruhsat yenileme başvurusunda bulunan kişiler iki doz aşılarını olmamışlarsa Beldiyemizden ruhsat alamayacaklar."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.