KBB hat 41

KARAMÜRSEL’DE GENÇ YAZILIMCI DENİZDE BOĞULARAK ÖLDÜ!

ASAYİŞ 06.05.2024 - 17:50, Güncelleme: 06.05.2024 - 17:50
 

KARAMÜRSEL’DE GENÇ YAZILIMCI DENİZDE BOĞULARAK ÖLDÜ!

Karamürsel'de genç yazılımcı, denizde boğularak hayatını kaybetti.

Karamürsel'de genç yazılımcı, denizde boğularak hayatını kaybetti. Son dakika bilgilerine göre, balık tutmak için küçük bir balıkçı kayığıyla denize açılan Nusret Yetkinyılmaz (30) adlı genç yazılımcı, henüz belirlenemeyen bir nedenle denize düştü. Yüzme bilmediği için boğularak hayatını kaybettiği bildirildi. Olay Karamürsel'de gece balığa çıkan Kadir G. ve arkadaşı Nusret Yetkinyılmaz (30) balıkçı teknesi ile denize açıldı. Balık tutmak için denize açılan iki arkadaş, Karamürsel Eğitim Merkezi komutanlığı yakınlarında henüz bilinmeyen bir neden ile denize düşen Nusret Yetkinyılmaz (30) iddialara göre yüzme bilmediği için denizde kayboldu. Hemen yetkilileri arayan Kadir G. olay yerine gelen sahil güvenlik ve sağlık ekiplerine denize düşen Nusret Yetkinyılmaz (30) yerini gösterdi. Kurtarma ekiplerinin denize dalarak çıkardığı Yetkinyılmaz'ın hayatını kaybettiği bildirildi. Olay yerine çağrılan ekipler, yaşamını yitiren 30 yaşındaki Nusret'in ölüm nedenini belirlemek için Yalova Devlet Hastanesi'ne sevk edildiğini bildirdi. Olay sonrası gözaltına alınan Kadir G.'nin ifadesi alınmak üzere gözaltında tutulduğu bildirildi. ​
Karamürsel'de genç yazılımcı, denizde boğularak hayatını kaybetti.

Karamürsel'de genç yazılımcı, denizde boğularak hayatını kaybetti. Son dakika bilgilerine göre, balık tutmak için küçük bir balıkçı kayığıyla denize açılan Nusret Yetkinyılmaz (30) adlı genç yazılımcı, henüz belirlenemeyen bir nedenle denize düştü. Yüzme bilmediği için boğularak hayatını kaybettiği bildirildi.

Olay Karamürsel'de gece balığa çıkan Kadir G. ve arkadaşı Nusret Yetkinyılmaz (30) balıkçı teknesi ile denize açıldı. Balık tutmak için denize açılan iki arkadaş, Karamürsel Eğitim Merkezi komutanlığı yakınlarında henüz bilinmeyen bir neden ile denize düşen Nusret Yetkinyılmaz (30) iddialara göre yüzme bilmediği için denizde kayboldu. Hemen yetkilileri arayan Kadir G. olay yerine gelen sahil güvenlik ve sağlık ekiplerine denize düşen Nusret Yetkinyılmaz (30) yerini gösterdi. Kurtarma ekiplerinin denize dalarak çıkardığı Yetkinyılmaz'ın hayatını kaybettiği bildirildi. Olay yerine çağrılan ekipler, yaşamını yitiren 30 yaşındaki Nusret'in ölüm nedenini belirlemek için Yalova Devlet Hastanesi'ne sevk edildiğini bildirdi.

Olay sonrası gözaltına alınan Kadir G.'nin ifadesi alınmak üzere gözaltında tutulduğu bildirildi. ​

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.