LASTİK İŞ yılbaşı

KARAMÜRSEL’DE TRİATLON LİG YARIŞLARI NEFES KESTİ

SPOR 09.06.2024 - 20:15, Güncelleme: 09.06.2024 - 20:15
 

KARAMÜRSEL’DE TRİATLON LİG YARIŞLARI NEFES KESTİ

Karamürsel Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu işbirliğiyle Karamürsel’de gerçekleşen Bölgesel Triatlon Ligi yarışları nefes kesen mücadelelere sahne oldu.

Karamürsel’den ve Çevre İllerden yoğun ilgiyle takip edilen Bölgesel Triatlon Ligi organizasyonu Karamürsel İlk kez Altınkemer plajında gerçekleştirildi. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı, ardından açılış konuşmasını yapan Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Karamürsel’de İlk kez yapılan Bu organizasyon bizler için gurur verici bi durum, bu harika organizasyonda emeği olan başta Türkiye Triatlon Federasyonu temsilcilerine, Özcan Özalgın Yüzme Havuzu Antrenörlerimize ve yarışmaya katılan tüm sporcularımıza göstermiş olduğu ilgiden ve verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ederim, dedi.   Bölgesel Triatlon Ligi 3. Bölge 2. Etap yarış müsabakalarında ilk olarak M1(2015-2014) grubu ile başladı. Ardından M2 (2013-2012)grubu, M3 (2011-2010) grubu, Yıldız ve Genç kategorisi ile devam etti. Karamürsel Altınkemer Plajında denize girip 100 metre, 200 metre ve 400 metre yüzen sporcular, denizden çıkıp değişim istasyonuna gelerek kıyafetlerini giyip Karamürsel Sahil kısmında koşularına devam edip Finish noktasında son buldu.
Karamürsel Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu işbirliğiyle Karamürsel’de gerçekleşen Bölgesel Triatlon Ligi yarışları nefes kesen mücadelelere sahne oldu.

Karamürsel’den ve Çevre İllerden yoğun ilgiyle takip edilen Bölgesel Triatlon Ligi organizasyonu Karamürsel İlk kez Altınkemer plajında gerçekleştirildi.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı, ardından açılış konuşmasını yapan Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Karamürsel’de İlk kez yapılan Bu organizasyon bizler için gurur verici bi durum, bu harika organizasyonda emeği olan başta Türkiye Triatlon Federasyonu temsilcilerine, Özcan Özalgın Yüzme Havuzu Antrenörlerimize ve yarışmaya katılan tüm sporcularımıza göstermiş olduğu ilgiden ve verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ederim, dedi.  

Bölgesel Triatlon Ligi 3. Bölge 2. Etap yarış müsabakalarında ilk olarak M1(2015-2014) grubu ile başladı. Ardından M2 (2013-2012)grubu, M3 (2011-2010) grubu, Yıldız ve Genç kategorisi ile devam etti.

Karamürsel Altınkemer Plajında denize girip 100 metre, 200 metre ve 400 metre yüzen sporcular, denizden çıkıp değişim istasyonuna gelerek kıyafetlerini giyip Karamürsel Sahil kısmında koşularına devam edip Finish noktasında son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.