KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİ EMNİYETİ'NDEN DEV UYGULAMA!

ASAYİŞ 20.08.2023 - 17:49, Güncelleme: 20.08.2023 - 22:38
 

KOCAELİ EMNİYETİ'NDEN DEV UYGULAMA!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, düzensiz göç ve göçmen kaçakçılığına yönelik olarak Gebze'de uygulama yaptı.

Tolga ATAR/ Kocaeliyenihaber Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla düzensiz göç ve göçmen kaçakçılığına yönelik çeşitli denetim ve uygulamalar gerçekleştirdi. Farklı birimlerde görevli resmi ve sivil polis ekipleri, Gebze'nin giriş ve çıkışlarındakontrol noktaları oluşturuldu. Buralarda durdurulan araçlardaki şahısların kimlik kontrolleri yapıldı.  3 BİN KİŞİ KONTROLDEN GEÇTİ İl Emniyet Müdürlüğünce göçmen kaçakçılığının men ve takibine yönelik  19 Ağstos günü, 04.00- 07.00 saatleri arasında Gebze'de çeşitli noktalarda ve Gebze otogarında yapılan uygulamalarda; 28’i yabancı şahıs olmak üzere toplam 3 Bin 253 şahsın kontrolü yapıldı. Yapılan bu uygulamalar neticesinde yoklama kaçağı olduğu anlaşılan 10 şahıs ile birlikte çeşitli suçlardan aranmaları bulunan 5 şahıs hakkında gerekli işlemler başlatıldı. Ayrıca yapılan aramalarda 104,44 gram  uyuştutucu madde ele geçirildi. ARAÇ UYGULAMASI DA YAPILDI  127 aracın sorgulandığı uygulamada 1 araç hacizli yakalamalı olmakla birlikte toplamda 8 araca 3 Bin 488 TL idari işlem uygulandı. Yasadışı yollardan (kaçak) ülkemize girdiği anlaşılan 4 düzensiz göçmen ise sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. Emniyet Müdürlüğü’nün, başta düzensiz göç ve göçmen kaçakçılığı olmak üzere mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla asayiş, narkotik olaylar, aranan şahısların yakalanmasına yönelik denetim ve uygulamalarının aralıksız süreceği vurgulandı.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, düzensiz göç ve göçmen kaçakçılığına yönelik olarak Gebze'de uygulama yaptı.

Tolga ATAR/ Kocaeliyenihaber

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla düzensiz göç ve göçmen kaçakçılığına yönelik çeşitli denetim ve uygulamalar gerçekleştirdi. Farklı birimlerde görevli resmi ve siv il polis ekipleri, Gebze'nin giriş ve çıkışlarında kontrol noktaları oluşturuldu. Buralarda durdurulan araçlardaki şahısların kimlik kontrolleri yapıldı. 

3 BİN KİŞİ KONTROLDEN GEÇTİ

İl Emniyet Müdürlüğünce göçmen kaçakçılığının men ve takibine yönelik  19 Ağstos günü, 04.00- 07.00 saatleri arasında Gebze'de çeşitli noktalarda ve Gebze otogarında yapılan uygulamalarda; 28’i yabancı şahıs olmak üzere toplam 3 Bin 253 şahsın kontrolü yapıldı.

Yapılan bu uygulamalar neticesinde yoklama kaçağı olduğu anlaşılan 10 şahıs ile birlikte çeşitli suçlardan aranmaları bulunan 5 şahıs hakkında gerekli işlemler başlatıldı. Ayrıca yapılan aramalarda 104,44 gram  uyuştutucu madde ele geçirildi.

ARAÇ UYGULAMASI DA YAPILDI 

127 aracın sorgulandığı uygulamada 1 araç hacizli yakalamalı olmakla birlikte toplamda 8 araca 3 Bin 488 TL idari işlem uygulandı. Yasadışı yollardan (kaçak) ülkemize girdiği anlaşılan 4 düzensiz göçmen ise sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Emniyet Müdürlüğü’nün, başta düzensiz göç ve göçmen kaçakçılığı olmak üzere mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla asayiş, narkotik olaylar, aranan şahısların yakalanmasına yönelik denetim ve uygulamalarının aralıksız süreceği vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.