KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİ GÖNÜLLÜLERİNDEN SEVGİ EVİNDEKİ ÇOCUKLARA SÜPRİZ

YAŞAM 20.12.2022 - 10:54, Güncelleme: 20.12.2022 - 10:54
 

KOCAELİ GÖNÜLLÜLERİNDEN SEVGİ EVİNDEKİ ÇOCUKLARA SÜPRİZ

Büyükşehir’in Kocaeli Gönüllüleri, Kassel Şehri Yahya Kaptan Sevgi Evinde kalan çocuklarla “Birlikte Sevinelim” faaliyetinde neşeli bir gün geçirdi.

  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli Gönüllüsü projesi kapsamında İzmit Yahya Kaptan Mahallesinde bulunan Kassel Şehri Yahya Kaptan Sevgi Evinde kalan çocuklarla “Birlikte Sevinelim”  gönüllülük faaliyeti neşeli bir şekilde gerçekleşti.   OYUNLAR OYNANDI, HEDİYELER VERİLDİ Sevgi evinde kalan 110 çocuğun katıldığı etkinlikte Kocaeli Gönüllüleri çocuklarla bando müziği ve palyaçoların eşliğinde oyunlar oynadılar. Pamuk Şeker ve mısır gibi ikramların verildiği etkinlikte çocuklara, forma, futbol topu ve yaş gruplarına göre oyuncaklar hediye edildi.  
Büyükşehir’in Kocaeli Gönüllüleri, Kassel Şehri Yahya Kaptan Sevgi Evinde kalan çocuklarla “Birlikte Sevinelim” faaliyetinde neşeli bir gün geçirdi.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli Gönüllüsü projesi kapsamında İzmit Yahya Kaptan Mahallesinde bulunan Kassel Şehri Yahya Kaptan Sevgi Evinde kalan çocuklarla “Birlikte Sevinelim”  gönüllülük faaliyeti neşeli bir şekilde gerçekleşti.

 

OYUNLAR OYNANDI, HEDİYELER VERİLDİ

Sevgi evinde kalan 110 çocuğun katıldığı etkinlikte Kocaeli Gönüllüleri çocuklarla bando müziği ve palyaçoların eşliğinde oyunlar oynadılar. Pamuk Şeker ve mısır gibi ikramların verildiği etkinlikte çocuklara, forma, futbol topu ve yaş gruplarına göre oyuncaklar hediye edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.