KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİ KİTAP FUARI İÇİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HAREKETE GEÇTİ! 2 İHALENİN STARTI VERİLDİ

KÜLTÜR-SANAT 13.08.2023 - 18:07, Güncelleme: 13.08.2023 - 18:07
 

KOCAELİ KİTAP FUARI İÇİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HAREKETE GEÇTİ! 2 İHALENİN STARTI VERİLDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yapılan Kocaeli Kitap Fuarı’nın bu yıl 7-15 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

Türkiye’nin önde gelen yazarlarının da katıldığı kitap fuarına iki ay kala Büyükşehir Belediyesi çalışmalara başladı. 8 gün sürecek fuar için ihaleye çıkıldı. ‘13.Kitap Fuarı Organizasyonu Hizmet Alımı’ adıyla çıkılan ihalede 22 Eylül ile 16 Ekim tarihleri arasında 51 kalemde kitap fuarı organizasyon hizmeti alınacağı açıklandı. İhale 7 Eylül Perşembe günü saat 11.00’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İhale Salonu’nda yapılacak. Teklifler elektronik ortamda alınacak. Fuarla ilgili diğer bir ihale ise ‘12.Kitap Fuarı Çadır ve Stant Kurulumu Hizmet Alımı’ adıyla ilan edildi. Bu ihale kapsamında 15 kalemde çadır ve stant kurulumu alınacak. 22 Eylül-16 Ekim tarihleri arasında alınacak hizmetin ihalesi 7 Eylül Perşembe günü saat 12.00’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İhale Salonu’nda yapılacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yapılan Kocaeli Kitap Fuarı’nın bu yıl 7-15 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

Türkiye’nin önde gelen yazarlarının da katıldığı kitap fuarına iki ay kala Büyükşehir Belediyesi çalışmalara başladı. 8 gün sürecek fuar için ihaleye çıkıldı.

13.Kitap Fuarı Organizasyonu Hizmet Alımı’ adıyla çıkılan ihalede 22 Eylül ile 16 Ekim tarihleri arasında 51 kalemde kitap fuarı organizasyon hizmeti alınacağı açıklandı. İhale 7 Eylül Perşembe günü saat 11.00’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İhale Salonu’nda yapılacak. Teklifler elektronik ortamda alınacak.

Fuarla ilgili diğer bir ihale ise ‘12.Kitap Fuarı Çadır ve Stant Kurulumu Hizmet Alımı’ adıyla ilan edildi. Bu ihale kapsamında 15 kalemde çadır ve stant kurulumu alınacak.

22 Eylül-16 Ekim tarihleri arasında alınacak hizmetin ihalesi 7 Eylül Perşembe günü saat 12.00’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İhale Salonu’nda yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.