dilovası bayram
LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİ STADI İHALEYE ÇIKIYOR!

SPOR 22.05.2024 - 17:01, Güncelleme: 22.05.2024 - 17:05
 

KOCAELİ STADI İHALEYE ÇIKIYOR!

33 bin kapasiteli Kocaeli Stadı’nın çimlerinin önümüzdeki 1 yıllık bakımı için ihaleye çıkılıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın geçtiğimiz yıl açtığı ve 20223-2024 yıllarını kapsayan çim bakım ihalesini 1 milyon 973 bin 400 TL teklif veren Procon Yapı Endüstrisi ve Mimarlık Hizmetleri Anonim Şirketi firması kazanmıştı. Kocaeli Stadyumu 12 aylık hibrit çim saha bakımı hizmet alımı işi ihalesi 10 Haziran günü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü VİP salonda saat 11.00’de yapılacak. Hizmet kapsamında yüklenici firma, maç öncesinde çimlerin bakımını yapacak ve maç sonrasında gerekli yerlerin onarımını gerçekleştirecek. Sahada oluşabilecek hastalık, zararlı yabancı otlarla ve zararlarında karşı firma sürekli çalışma içinde olacak.
33 bin kapasiteli Kocaeli Stadı’nın çimlerinin önümüzdeki 1 yıllık bakımı için ihaleye çıkılıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın geçtiğimiz yıl açtığı ve 20223-2024 yıllarını kapsayan çim bakım ihalesini 1 milyon 973 bin 400 TL teklif veren Procon Yapı Endüstrisi ve Mimarlık Hizmetleri Anonim Şirketi firması kazanmıştı.

Kocaeli Stadyumu 12 aylık hibrit çim saha bakımı hizmet alımı işi ihalesi 10 Haziran günü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü VİP salonda saat 11.00’de yapılacak. Hizmet kapsamında yüklenici firma, maç öncesinde çimlerin bakımını yapacak ve maç sonrasında gerekli yerlerin onarımını gerçekleştirecek. Sahada oluşabilecek hastalık, zararlı yabancı otlarla ve zararlarında karşı firma sürekli çalışma içinde olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.