LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİ'DE HER GÜN 150 BİN ASKIDA PİDE DAĞITILIYOR

EKONOMİ 06.04.2022 - 19:02, Güncelleme: 06.04.2022 - 19:04
 

KOCAELİ'DE HER GÜN 150 BİN ASKIDA PİDE DAĞITILIYOR

Kocaeli’de tüm fırınlarda askıda ekmek ve askıda pide uygulaması var. Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, kentte en az 150 bin askıda pidenin ihtiyaç sahiplerine sunulduğunu ifade etti, “İmkanı olmayanlar gönül rahatlığıyla pide istesinler” dedi

Kocaeli, askıda ekmek uygulamasının en iyi hayata geçtiği illerin başında geliyor. Yılın 11 ayında günlük 50 bin askıda ekmek ihtiyaç sahiplerine sunuluyor. Ramazan ayında ise askıda ekmeklerin yerini askıda pide alıyor. Hayırsever vatandaşlar, askıya pide koyarak bu pidenin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlıyor. Bu Ramazan ayında günlük 150 bin ekmek ihtiyaç sahiplerine sunuluyor. 300 BİNE YAKLAŞTI FIRINCILAR Odası Başkanı Ali Sarı, Kocaeli ’de kimseyi ekmeksiz ve pidesiz bırakmamak için çabaladıklarını ifade ederken, “Askıda ekmek ve askıda pide uygulamalarımız bunun için. Şu an için günlük en az 150 bin askıda ekmek vatandaşlara ulaştırılıyor. Bu sayının 200 bine yaklaştığı da oldu. Bazı fırınlarımızda 500’ü, 700’ü geçiyor. Bu da halkımızın yüce gönüllüğünü gösteriyor” dedi. YENİ UYGULAMA Diğer yandan binlerce vatandaşın da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 41 Kart uygulaması ile indirimli pide ve ekmeğe ulaştığını ifade eden Sarı, “Bu kartlara sahip olan vatandaşlar Ramazan ayından sonra da halk ekmek fiyatına uygulamanın olduğu fırınlardan ekmek alabilecekler” dedi. Sarı, “İmkanı olmayan her vatandaşımız gönül rahatlığı ile fırınlardan pide istesin” dedi.
Kocaeli’de tüm fırınlarda askıda ekmek ve askıda pide uygulaması var. Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, kentte en az 150 bin askıda pidenin ihtiyaç sahiplerine sunulduğunu ifade etti, “İmkanı olmayanlar gönül rahatlığıyla pide istesinler” dedi

Kocaeli, askıda ekmek uygulamasının en iyi hayata geçtiği illerin başında geliyor. Yılın 11 ayında günlük 50 bin askıda ekmek ihtiyaç sahiplerine sunuluyor. Ramazan ayında ise askıda ekmeklerin yerini askıda pide alıyor. Hayırsever vatandaşlar, askıya pide koyarak bu pidenin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlıyor. Bu Ramazan ayında günlük 150 bin ekmek ihtiyaç sahiplerine sunuluyor.

300 BİNE YAKLAŞTI
FIRINCILAR Odası Başkanı Ali Sarı, Kocaeli ’de kimseyi ekmeksiz ve pidesiz bırakmamak için çabaladıklarını ifade ederken, “Askıda ekmek ve askıda pide uygulamalarımız bunun için. Şu an için günlük en az 150 bin askıda ekmek vatandaşlara ulaştırılıyor. Bu sayının 200 bine yaklaştığı da oldu. Bazı fırınlarımızda 500’ü, 700’ü geçiyor. Bu da halkımızın yüce gönüllüğünü gösteriyor” dedi.

YENİ UYGULAMA
Diğer yandan binlerce vatandaşın da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 41 Kart uygulaması ile indirimli pide ve ekmeğe ulaştığını ifade eden Sarı, “Bu kartlara sahip olan vatandaşlar Ramazan ayından sonra da halk ekmek fiyatına uygulamanın olduğu fırınlardan ekmek alabilecekler” dedi. Sarı, “İmkanı olmayan her vatandaşımız gönül rahatlığı ile fırınlardan pide istesin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.