KOCAELİ'DE SAĞANAK ETKİLİ OLDU

YAŞAM 18.05.2025 - 14:10, Güncelleme: 18.05.2025 - 14:10
 

KOCAELİ'DE SAĞANAK ETKİLİ OLDU

Kocaeli'de rüzgar ve sağanak etkili olurken, şehrin üstünü kısa süreli kara bulutlar kapladı.

 (İHA) -Hava sıcaklığının 17 derece olarak ölçüldüğü Kocaeli'de, rüzgarla birlikte etkili olan sağanak yağış, Derince ilçesinin yüksek kesimlerinde zaman zaman şiddetini artırdı. Yaklaşık yarım saat süren yağış, bazı bölgelerde su baskınlarına neden oldu. Özellikle İzmit'in üzerinde etkili olan kara bulutlar, kenti kısa süreliğine karanlığa bürüdü. Ayrıca, Derince'nin bazı noktalarında yollar suyla kaplanırken, sürücüler trafikte zor anlar yaşadı.
Kocaeli'de rüzgar ve sağanak etkili olurken, şehrin üstünü kısa süreli kara bulutlar kapladı.

 (İHA) -Hava sıcaklığının 17 derece olarak ölçüldüğü Kocaeli'de, rüzgarla birlikte etkili olan sağanak yağış, Derince ilçesinin yüksek kesimlerinde zaman zaman şiddetini artırdı. Yaklaşık yarım saat süren yağış, bazı bölgelerde su baskınlarına neden oldu. Özellikle İzmit'in üzerinde etkili olan kara bulutlar, kenti kısa süreliğine karanlığa bürüdü.
Ayrıca, Derince'nin bazı noktalarında yollar suyla kaplanırken, sürücüler trafikte zor anlar yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.