KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİ'DE YILIN İLK KARI DÜŞTÜ!

KOCAELİ 18.11.2023 - 20:53, Güncelleme: 18.11.2023 - 20:53
 

KOCAELİ'DE YILIN İLK KARI DÜŞTÜ!

Meteoroloji genel müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar kapsamında Kocaeli dahil pek çok ilde fırtına uyarısı verilmişti.

Havaların bir anda soğuması ve sıcaklıkların aniden düşmesi ile beraber Kocaeli’nin yüksek kesimlere kar yağmaya başladı.  Termometrelerin dibi göreceğini açıklayan uzmanlar vatandaşları fırtınaya karşı uyardı. Hava sıcaklarının bir anda düşmesi ile beraber ise Kocaeli’de yüksek kesimlere kar yağdı. Bu akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışının sabaha kadar sürmesi ve yarın da devam etmesi bekleniyor. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, yılın ilk karını sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadelere yer verdi;  
Meteoroloji genel müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar kapsamında Kocaeli dahil pek çok ilde fırtına uyarısı verilmişti.

Havaların bir anda soğuması ve sıcaklıkların aniden düşmesi ile beraber Kocaeli’nin yüksek kesimlere kar yağmaya başladı. 

Termometrelerin dibi göreceğini açıklayan uzmanlar vatandaşları fırtınaya karşı uyardı. Hava sıcaklarının bir anda düşmesi ile beraber ise Kocaeli’de yüksek kesimlere kar yağdı. Bu akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışının sabaha kadar sürmesi ve yarın da devam etmesi bekleniyor. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, yılın ilk karını sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadelere yer verdi;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.