KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİLİ SÜRÜCÜLER DİKKAT! 2 HAFTA BU YOL TRAFİĞE KAPALI

KOCAELİ 21.07.2023 - 10:56, Güncelleme: 21.07.2023 - 11:24
 

KOCAELİLİ SÜRÜCÜLER DİKKAT! 2 HAFTA BU YOL TRAFİĞE KAPALI

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde üstyapı çalışmaları nedeniyle Sanayi Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı’nın bir bölümü trafiğe kapalı olacak.

İzmit'te üstyapı çalışmaları nedeniyle Sanayi Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı’nın bir bölümü trafiğe kapalı olacak.   Alternatif güzergahtan trafik akışı sağlanacak. Bu akşam saat 23.00’te başlayacak olan çalışmalar 4 Ağustos’ta tamamlanacak. Sürücülerin yeni güzergah konusunda dikkatli olması ve olası trafik yığılmalarına karşı Yeni Gölcük Yolu istikametinden seyahat etmeleri konusunda uyarıldı. Öte yandan Kocaeli’de daha önceden duyurulduğu gibi TEM Otoyolu’nun İzmit Batı Kavşağı - Kandıra Kavşağı arasında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları sebebiyle Ankara yönü trafiğe kapatıldı. Bu çerçevede ulaşım İzmit Batı Kavşağı’ndan D-100 kara yoluna yönlendirildi. TEM’i kullanacak sürücülerin D-100’e yönlendirilmesiyle dün akşam saatlerinde kentin özellikle Kuruçeşme geçişinde trafik yoğunluğu yaşandı.
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde üstyapı çalışmaları nedeniyle Sanayi Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı’nın bir bölümü trafiğe kapalı olacak.

İzmit'te üstyapı çalışmaları nedeniyle Sanayi Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı’nın bir bölümü trafiğe kapalı olacak.
 

Alternatif güzergahtan trafik akışı sağlanacak. Bu akşam saat 23.00’te başlayacak olan çalışmalar 4 Ağustos’ta tamamlanacak. Sürücülerin yeni güzergah konusunda dikkatli olması ve olası trafik yığılmalarına karşı Yeni Gölcük Yolu istikametinden seyahat etmeleri konusunda uyarıldı.

Öte yandan Kocaeli’de daha önceden duyurulduğu gibi TEM Otoyolu’nun İzmit Batı Kavşağı - Kandıra Kavşağı arasında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları sebebiyle Ankara yönü trafiğe kapatıldı. Bu çerçevede ulaşım İzmit Batı Kavşağı’ndan D-100 kara yoluna yönlendirildi. TEM’i kullanacak sürücülerin D-100’e yönlendirilmesiyle dün akşam saatlerinde kentin özellikle Kuruçeşme geçişinde trafik yoğunluğu yaşandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.