LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİ'NDE 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖNCESİNDE İLK TOPLANTI!

EĞİTİM 12.08.2023 - 19:24, Güncelleme: 12.08.2023 - 19:53
 

KOCAELİ'NDE 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖNCESİNDE İLK TOPLANTI!

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı öncesinde yapılan hazırlıklar ile yatırım programlarının ele alındığı değerlendirme toplantısı Vali Seddar Yavuz’un başkanlığında gerçekleşti.

Tolga ATAR / kocaeliyenihaber Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Vali Yardımcısı Salih Bıçak, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Şendoğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı. Program İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen’in eğitim alanında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında sunum yapmasıyla başladı. 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı öncesinde gerçekleşen toplantıda konuşan Vali Yavuz, “2020-2023 yılları arasında 553 derslikli 46 okulun yapımı tamamlanarak hizmete aldık.” diyerek şunları söyledi; “2020-2023 yılları arasında 553 derslikli 46 okulun yapımı tamamlanarak hizmete aldık. 300 derslikli 13 okulumuzun da yapımı devam ediyor. Ayrıca yatırım planlarımız dâhilinde olan 136 derslikli 11 okulumuz için ihale veya yer teslim aşamasına gelindi. Bununla beraber 314 derslikli 15 binanın deprem performans tahkik işlemi tamamlanmak üzeredir. Ailelerin bizlere emanetleri olan evlatlarımızı güvenli bir şekilde okullarına ulaşmaları için okun çevrelerinde güvenlik güçlerimiz koordineli bir şekilde çalışma gerçekleştirmeli. Bu çalışmalara ilave olarak ekonomik yoksunluk içinde bulunan okul çağındaki çocuklarımız süratle tespit edilmeli. Biz ihtiyaçların giderilmesi konusunda gereken desteği vereceğiz.” Yavuz sosyal medya hesabından ise, "  Eğitime yatırım yapmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın ⁦ @RTErdogan ⁩’ın destekleri ile İlimizde eğitimin fiziki yapısına ciddi katkı sunduk.  Okullarımızı eğitim ve öğretim yılına hazırlamaya devam ediyoruz." dedi.
2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı öncesinde yapılan hazırlıklar ile yatırım programlarının ele alındığı değerlendirme toplantısı Vali Seddar Yavuz’un başkanlığında gerçekleşti.

Tolga ATAR / kocaeliyenihaber

Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Vali Yardımcısı Salih Bıçak, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Şendoğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı. Program İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen’in eğitim alanında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında sunum yapmasıyla başladı.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı öncesinde gerçekleşen toplantıda konuşan Vali Yavuz, “2020-2023 yılları arasında 553 derslikli 46 okulun yapımı tamamlanarak hizmete aldık.” diyerek şunları söyledi;

“2020-2023 yılları arasında 553 derslikli 46 okulun yapımı tamamlanarak hizmete aldık. 300 derslikli 13 okulumuzun da yapımı devam ediyor. Ayrıca yatırım planlarımız dâhilinde olan 136 derslikli 11 okulumuz için ihale veya yer teslim aşamasına gelindi. Bununla beraber 314 derslikli 15 binanın deprem performans tahkik işlemi tamamlanmak üzeredir.

Ailelerin bizlere emanetleri olan evlatlarımızı güvenli bir şekilde okullarına ulaşmaları için okun çevrelerinde güvenlik güçlerimiz koordineli bir şekilde çalışma gerçekleştirmeli. Bu çalışmalara ilave olarak ekonomik yoksunluk içinde bulunan okul çağındaki çocuklarımız süratle tespit edilmeli. Biz ihtiyaçların giderilmesi konusunda gereken desteği vereceğiz.”

Yavuz sosyal medya hesabından ise, "  Eğitime yatırım yapmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın ⁦ @RTErdogan ⁩’ın destekleri ile İlimizde eğitimin fiziki yapısına ciddi katkı sunduk.  Okullarımızı eğitim ve öğretim yılına hazırlamaya devam ediyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.