KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİ'NDE İLGİNÇ OTO HIRSIZLIĞI! YAKALANDILAR

ASAYİŞ 14.08.2023 - 15:49, Güncelleme: 14.08.2023 - 16:11
 

KOCAELİ'NDE İLGİNÇ OTO HIRSIZLIĞI! YAKALANDILAR

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü il genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarını büyük kararlılıkla sürdürüyor.

Tolga ATAR / kocaeliyenihaber Kartepe'de oto hırsızlığı yapan ve çaldıkları aracı İstanbul'da bırakan 2 şüpheli yakalandı. HIRSIZLIK YAPTIKLARI KOCAELİ'NE GERİ DÖNDÜLER  Kocaeli'nde ilginç denebilecek hırsızlık olayında oto fareleri polisten kaçamadı. Kartepe'de 11 Ağustos günü bir otomobil çalındı. Çalınan araç İstanbul'da terk edilmiş olarak bulunması üzerine araç sahibine teslim edildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Oto Masası ekipleri 11 Ağustos günü çalınan oto ile ilgili iki kişinin tekrar Kocaeli'ne geldiklerini tespit etti. Biri İzmit diğeri Kartepe'de R.Ö. ve M.D isimli şahıslar yapılan opearsyonla gözaltına alındı.  Emniyet sorgularının ardından  şüpheliler 'Oto hırsızlığı' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine gönderildi. 
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü il genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarını büyük kararlılıkla sürdürüyor.

Tolga ATAR / kocaeliyenihaber

Kartepe'de oto hırsızlığı yapan ve çaldıkları aracı İstanbul'da bırakan 2 şüpheli yakalandı.

HIRSIZLIK YAPTIKLARI KOCAELİ'NE GERİ DÖNDÜLER 

Kocaeli'nde ilginç denebilecek hırsızlık olayında oto fareleri polisten kaçamadı.

Kartepe'de 11 Ağustos günü bir otomobil çalındı. Çalınan araç İstanbul'da terk edilmiş olarak bulunması üzerine araç sahibine teslim edildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Oto Masası ekipleri 11 Ağustos günü çalınan oto ile ilgili iki kişinin tekrar Kocaeli'ne geldiklerini tespit etti. Biri İzmit diğeri Kartepe'de R.Ö. ve M.D isimli şahıslar yapılan opearsyonla gözaltına alındı. 

Emniyet sorgularının ardından  şüpheliler ' Oto hırsızlığı' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine gönderildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.