KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİ'NİN CIVIL CIVIL SOKAK ŞENLİKLERİNE BÜYÜK İLGİ!

KOCAELİ 21.07.2023 - 11:44, Güncelleme: 21.07.2023 - 12:05
 

KOCAELİ'NİN CIVIL CIVIL SOKAK ŞENLİKLERİNE BÜYÜK İLGİ!

Gerçekleştirdiği projelerle vatandaşların yaşamını kolaylaştıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sosyal projelerle de Kocaelililerin hayatına neşe katıyor. Sokak şenliklerine ise ilgi büyük.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Bizim Sokakta Şenlik Var etkinliği kentin birçok noktasında gerçekleştiriliyor. Etkinliklerde hem çocuklar hem de aileleri keyif dolu anlar geçiriyor. Sivil Toplum Kuruluşları İle İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ve 18 Temmuz Salı günü başlayan Bizim Sokakta Şenlik Var etkinliklerinde çocuklar için kurulan şişme oyun grupları, çizgi film maskot karakterleri, sihirbaz, jonglör, tahta bacak ve daha birçok aktivite yer alıyor. Yoğun katılımın olduğu etkinliklerde aynı zamanda patlamış mısır ve pamuk şeker ikramı da yapılıyor.  BUGÜN GÖLCÜK'TEKİ ETKİNLİK Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Bizim sokakta şenlik var" etkinliği bugün 16.00'da Gölcük İhsaniye Ortaokulu'nda başlıyor..Birbirinden eğlenceli sahne şovlarının, oyun gruplarının ve ücretsiz ikramların sunulacağı şenlikğe tüm çocuk ve aileler davet edildi. 21-25 Temmuz programlar ise şöyle; -24 Temmuz Pazartesi Kuruçeşme Tramvay Darıca Kapalı Semt Pazarı Gebze Arapçeşme Mahallesi Yunus Emre Ortaokulu Çayırova Cumhuriyet Mahallesi Hanife Soykan Ortaokulu             -25 Temmuz Salı Derince 60 Evler Şükrü Aracı İlkokulu Kandıra Merkez (Namazgah) 26 Temmuz Çarşamba İzmit Doğu Kışla İzmit Akçakoca/Tarih Koridoru Kartepe Dumlupınar (Açık Hava Sinema Alanı)  27 Temmuz Perşembe Başiskele Aşağı Yuvacık Kalıcı Konutlar Fatih Sultan Mehmet Parkı Gölcük Saraylı Futbol Sahası Karamürsel Ereğli Sahil Merkez Camii Önü
Gerçekleştirdiği projelerle vatandaşların yaşamını kolaylaştıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sosyal projelerle de Kocaelililerin hayatına neşe katıyor. Sokak şenliklerine ise ilgi büyük.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Bizim Sokakta Şenlik Var etkinliği kentin birçok noktasında gerçekleştiriliyor. Etkinliklerde hem çocuklar hem de aileleri keyif dolu anlar geçiriyor.

Sivil Toplum Kuruluşları İle İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ve 18 Temmuz Salı günü başlayan Bizim Sokakta Şenlik Var etkinliklerinde çocuklar için kurulan şişme oyun grupları, çizgi film maskot karakterleri, sihirbaz, jonglör, tahta bacak ve daha birçok aktivite yer alıyor. Yoğun katılımın olduğu etkinliklerde aynı zamanda patlamış mısır ve pamuk şeker ikramı da yapılıyor. 

BUGÜN GÖLCÜK'TEKİ ETKİNLİK

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Bizim sokakta şenlik var" etkinliği bugün 16.00'da Gölcük İhsaniye Ortaokulu'nda başlıyor..Birbirinden eğlenceli sahne şovlarının, oyun gruplarının ve ücretsiz ikramların sunulacağı şenlikğe tüm çocuk ve aileler davet edildi.

21-25 Temmuz programlar ise şöyle;

-24 Temmuz Pazartesi
Kuruçeşme Tramvay
Darıca Kapalı Semt Pazarı
Gebze Arapçeşme Mahallesi Yunus Emre Ortaokulu
Çayırova Cumhuriyet Mahallesi Hanife Soykan Ortaokulu            

-25 Temmuz Salı

Derince 60 Evler Şükrü Aracı İlkokulu
Kandıra Merkez (Namazgah)
26 Temmuz Çarşamba
İzmit Doğu Kışla
İzmit Akçakoca/Tarih Koridoru
Kartepe Dumlupınar (Açık Hava Sinema Alanı) 

27 Temmuz Perşembe
Başiskele Aşağı Yuvacık Kalıcı Konutlar Fatih Sultan Mehmet Parkı
Gölcük Saraylı Futbol Sahası
Karamürsel Ereğli Sahil Merkez Camii Önü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.