KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR 49. MADDEDEN DİSPLİNE SEVK EDİLDİ!

SPOR 11.10.2023 - 21:52, Güncelleme: 11.10.2023 - 21:52
 

KOCAELİSPOR 49. MADDEDEN DİSPLİNE SEVK EDİLDİ!

Kocaelispor Kulübü, Erzurumspor FK maçıyla ilgili çirkin ve kötü tezahürat, saha olayları ve merdiven boşluklarının boş bırakılmaması maddelerinden disiplin kuruluna sevk edildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) yarın öğleden sonra haftalık toplantısını yapacak, temsilci raporlarını ve kulübün savunmayı değerlendirip cezaları belirleyecek. Temsilcinin raporunda, saha olaylarına numaralı alt tribünde oturanların karıştığını, çirkin ve kötü tezahüratın ise numaralı alt, maraton alt ve üst tribünlerden geldiğini yazdığı öğrenildi. Maçı numaralı alt tribünden(111-A,111-B,112-113-114-115-116 bloklar) izleyen tüm taraftarların elektronik biletlerinin saha olayları ve küfürden dolayı 2’şer maç, maraton alt(101-125- 126) ve üst(301-302 ve 326 blok)  tribündeki taraftarların ise küfürden dolayı 1 maç bloke olması bekleniyor. Yani, Erzurumspor FK maçın güney kale arkası tribününden izleyenler dışındakiler G.Birliği maçını izleyemeyecek. Numaralıdakiler ise G.Birliği’nin ardından içerdeki Çorum FK maçını tribünden izlemekten mahrum kalacaklar. Bu arada hukuk kurulu misafir takım Erzurumspor FK’yı da çirkin ve kötü tezahüratla ilgili disipline sevk etti. Bu eylemden dolayı mücadeleyi misafir takım tribününden izleyen Erzurumsporlu taraftarların elektronik biletlerine bir sonraki deplasman maçında bloke koyulması bekleniyor. SEVK KARARI TFF sevk kararında şu ifadeler yer aldı; "KOCAELİSPOR Kulübü’nün 06.10.2023 tarihinde oynanan KOCAELİSPOR-ERZURUMSPOR FK Trendyol 1. Lig müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca, “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca ve “merdiven boşluklarının boş bırakılmaması” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 49. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."  
Kocaelispor Kulübü, Erzurumspor FK maçıyla ilgili çirkin ve kötü tezahürat, saha olayları ve merdiven boşluklarının boş bırakılmaması maddelerinden disiplin kuruluna sevk edildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) yarın öğleden sonra haftalık toplantısını yapacak, temsilci raporlarını ve kulübün savunmayı değerlendirip cezaları belirleyecek.

Temsilcinin raporunda, saha olaylarına numaralı alt tribünde oturanların karıştığını, çirkin ve kötü tezahüratın ise numaralı alt, maraton alt ve üst tribünlerden geldiğini yazdığı öğrenildi. Maçı numaralı alt tribünden(111-A,111-B,112-113-114-115-116 bloklar) izleyen tüm taraftarların elektronik biletlerinin saha olayları ve küfürden dolayı 2’şer maç, maraton alt(101-125- 126) ve üst(301-302 ve 326 blok)  tribündeki taraftarların ise küfürden dolayı 1 maç bloke olması bekleniyor. Yani, Erzurumspor FK maçın güney kale arkası tribününden izleyenler dışındakiler G.Birliği maçını izleyemeyecek. Numaralıdakiler ise G.Birliği’nin ardından içerdeki Çorum FK maçını tribünden izlemekten mahrum kalacaklar.

Bu arada hukuk kurulu misafir takım Erzurumspor FK’yı da çirkin ve kötü tezahüratla ilgili disipline sevk etti. Bu eylemden dolayı mücadeleyi misafir takım tribününden izleyen Erzurumsporlu taraftarların elektronik biletlerine bir sonraki deplasman maçında bloke koyulması bekleniyor.

SEVK KARARI
TFF sevk kararında şu ifadeler yer aldı; "KOCAELİSPOR Kulübü’nün 06.10.2023 tarihinde oynanan KOCAELİSPOR- ERZURUMSPOR FK Trendyol 1. Lig müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca, “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca ve “merdiven boşluklarının boş bırakılmaması” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 49. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.