LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR BAŞAKŞEHİR'DEN AĞIR YENİLGİ İLE DÖNDÜ!

SPOR 26.03.2024 - 20:26, Güncelleme: 27.03.2024 - 00:28
 

KOCAELİSPOR BAŞAKŞEHİR'DEN AĞIR YENİLGİ İLE DÖNDÜ!

Milli ara nedeniyle Başakşehir ile hazırlık maçında karşılaşan Kocaelispor Süper Lig ekibi Başakşehir’e farklı mağlup oldu.

Başakşehir Tesisleri’nde oynanan karşılaşmada Başakşehir ile karşılaşan Kocaelispor rakibine 5-2 kaybetti. Kocaelispor, Mehmet Enes Sarı, Mehmet Yılmaz, Burak Öksüz, Haşim Arda Sarman, Yusuf Abdioğlu, Mesut Can Tunalı, Yusuf Cihat Çelik, Daniel Candeias, Reis Amaral ve Cem Ekinci ilk 11i ile çıktı. İlk yarısı 2-2 bitti. Son 15 dakikasına 2-2 girilen maçta Başakşehir Figueiredo’nun golüyle 3-2 öne geçti. Son bölümde 2 gol daha bulan Başakşehir'in gollerini Berkay Özcan ( 3), Vitor Figueiredo ve İnanç Gürbüz kayderek sahadan 5-2 galip ayrıldı. LAWAL İLK KEZ FORMA GİYDİ Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan maçta Kocaelispor’un Nijeryalı genç santraforu ilk kez yeşil siyahlı formayı giydi. Son 20 dakika oyuna giren 18 yaşındaki Toheeb Emmanuel Lawal ile 4.5 yıllık sözleşme imzalanmıştı. Başakşehir maçı Lawal’ın Kocaelispor formasıyla çıktığı ilk maç oldu.
Milli ara nedeniyle Başakşehir ile hazırlık maçında karşılaşan Kocaelispor Süper Lig ekibi Başakşehir’e farklı mağlup oldu.

Başakşehir Tesisleri’nde oynanan karşılaşmada Başakşehir ile karşılaşan Kocaelispor rakibine 5- 2 kaybetti.

Kocaelispor, Mehmet Enes Sarı, Mehmet Yılmaz, Burak Öksüz, Haşim Arda Sarman, Yusuf Abdioğlu, Mesut Can Tunalı, Yusuf Cihat Çelik, Daniel Candeias, Reis Amaral ve Cem Ekinci ilk 11i ile çıktı. İlk yarısı 2- 2 bitti. Son 1 5 dakikasına 2- 2 girilen maçta Başakşehir Figueiredo’nun golüyle 3- 2 öne geçti. Son bölümde 2 gol daha bulan Başakşehir'in gollerini Berkay Özcan ( 3), Vitor Figueiredo ve İnanç Gürbüz kayderek sahadan 5- 2 galip ayrıldı.

LAWAL İLK KEZ FORMA GİYDİ

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan maçta Kocaelispor’un Nijeryalı genç santraforu ilk kez yeşil siyahlı formayı giydi. Son 20 dakika oyuna giren 18 yaşındaki Toheeb Emmanuel Lawal ile 4. 5 yıllık sözleşme imzalanmıştı. Başakşehir maçı Lawal’ın Kocaelispor formasıyla çıktığı ilk maç oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.