KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR BODRUM DEPLASMANINDA 3-0 KAYBETTİ!

SPOR 05.05.2024 - 18:40, Güncelleme: 05.05.2024 - 18:40
 

KOCAELİSPOR BODRUM DEPLASMANINDA 3-0 KAYBETTİ!

Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında Bodrum FK, sahasında karşılaştığı Kocaelispor’u 3-0 mağlup etti.

Kocaelispor, Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında Bodrum FK'ya 3-0 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Bodrum FK puanını 56'ya yükseltti. Kocaelispor ise 55 puanda kaldı. Bodrum FK'nın gollerini 3'üncü dakikada Kenan Özer, 39'uncu dakikada Samet Yalçın ve 66'ncı dakikada Musah Mohammed kaydetti.  İLK GOL ERKEN GELDİ Bodrum Stadı’nda oynanan karşılaşmada Bodrum FK maça  golle başladı. 3.dakikada ceza sahasına gönderilen topa arka direkte Kenan şık bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve Bodrum FK bu golle öne geçti. Kocaelispor 13.dakikada kornerden gelen topta vurduğu kafa vuruşuyla gole yaklaşsa da sonuç alamadı. Bodrum FK ilk yarıda Gökdeniz ile 3 kez gole yaklaştı ancak bu pozisyonlardan sonuç alamadı. 39.dakika savunmanın arkasına atılan topta Samet ceza sahasına girip yaptığı vuruşta Bodrum FK’yı 2-0 öne geçirdi. Kocaelispor’da Teknik Direktör Mustafa Gürsel 45.dakikada iki oyuncu değişikliğine birden gitti. İlk yarı Bodrum FK’nın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. İKİNCİ YARI 2 GOL İkinci yarıda  59 .dakikasında da Beridze’nin yerde kaldığı pozisyonda Kocaelisporlular penaltı bekledi ancak hakem VAR incelemesinin ardından oyunu devam ettirdi. 66.dakikada gelişen atakta Musah’ın vuruşunda Bodrum FK farkı üçe çıkaran golü attı. 73.dakikada Kocaelispor’da Davit’in golü ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Geriye kalan sürede başka gol olmadı ve Bodrum FK sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.
Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında Bodrum FK, sahasında karşılaştığı Kocaelispor’u 3-0 mağlup etti.

Kocaelispor, Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında Bodrum FK'ya 3-0 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Bodrum FK puanını 56'ya yükseltti. Kocaelispor ise 55 puanda kaldı. Bodrum FK'nın gollerini 3'üncü dakikada Kenan Özer, 39'uncu dakikada Samet Yalçın ve 66'ncı dakikada Musah Mohammed kaydetti.

 İLK GOL ERKEN GELDİ

Bodrum Stadı’nda oynanan karşılaşmada Bodrum FK maça  golle başladı. 3.dakikada ceza sahasına gönderilen topa arka direkte Kenan şık bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve Bodrum FK bu golle öne geçti. Kocaelispor 13.dakikada kornerden gelen topta vurduğu kafa vuruşuyla gole yaklaşsa da sonuç alamadı. Bodrum FK ilk yarıda Gökdeniz ile 3 kez gole yaklaştı ancak bu pozisyonlardan sonuç alamadı. 39.dakika savunmanın arkasına atılan topta Samet ceza sahasına girip yaptığı vuruşta Bodrum FK’yı 2-0 öne geçirdi. Kocaelispor’da Teknik Direktör Mustafa Gürsel 45.dakikada iki oyuncu değişikliğine birden gitti. İlk yarı Bodrum FK’nın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İKİNCİ YARI 2 GOL

İkinci yarıda  59 .dakikasında da Beridze’nin yerde kaldığı pozisyonda Kocaelisporlular penaltı bekledi ancak hakem VAR incelemesinin ardından oyunu devam ettirdi. 66.dakikada gelişen atakta Musah’ın vuruşunda Bodrum FK farkı üçe çıkaran golü attı. 73.dakikada Kocaelispor’da Davit’in golü ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Geriye kalan sürede başka gol olmadı ve Bodrum FK sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.