LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR- BOLUSPOR MAÇININ HAKEMİ OĞUZHAN UĞURLU!!

SPOR 10.02.2024 - 16:41, Güncelleme: 10.02.2024 - 16:57
 

KOCAELİSPOR- BOLUSPOR MAÇININ HAKEMİ OĞUZHAN UĞURLU!!

Kocaelispor, pazar günü deplasmanda Boluspor ile karşı karşıya gelecek. Kritik maçı Oğuzhan Uğurlu yönetecek.

 Trendyol 1. Lig 22. hafta maçında Boluspor ve Kocaelispor, yarın karşı karşıya gelecek. Saat 16.00'da Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan Boluspor - Kocaelispor maçını İstanbul A klasman hakemlerinden Oğuzhan Uğurlu yönetecek. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Mehmet Kapluhan, Kemal Mavi ve Yusuf Adnan Kendirciler yapacak. Oğuzhan Uğurlu daha önce Kocaelispor’un 2.Lig’de Karacabey Belediyespor ile 4 Nisan 2019’da oynadığı ve 2-1 kaybettiği maçı yönetmişti. Kocaelispor'da bu maç öncesi sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.  Teknik adam Ertuğrul Sağlam'ın ilk 11'de takımdan ayrılan Douglas Tanque'nin yerine Christian Kouako'yu monte etmesi, yeni transfer Giorgi Kharaishvili'nin ise ikinci yarıda şans bulması bekleniyor. Pazar günü saat 16.00'da başlayacak olan müsabaka Bein Sports ve TRT SPOR kanalından naklen yayınlanacak.  OĞUZHAN UĞURLU(Hakem) MEHMET KAPLUHAN(1. Yardımcı Hakem) KEMAL MAVİ(2. Yardımcı Hakem) YUSUF ADNAN KENDİRCİLER(Dördüncü Hakem) SAMİ ŞAMAR(Gözlemci) SERKAN GENÇERLER(Gözlemci) BOZKURT BERKER(Temsilci) ALİ İHSAN SARIYILMAZ(Temsilci) SELÇUK KÜÇÜKOĞLU(Temsilci)
Kocaelispor, pazar günü deplasmanda Boluspor ile karşı karşıya gelecek. Kritik maçı Oğuzhan Uğurlu yönetecek.

 Trendyol 1. Lig 22. hafta maçında Boluspor ve Kocaelispor, yarın karşı karşıya gelecek.

Saat 16.00'da Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan Boluspor - Kocaelispor maçını İstanbul A klasman hakemlerinden Oğuzhan Uğurlu yönetecek. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Mehmet Kapluhan, Kemal Mavi ve Yusuf Adnan Kendirciler yapacak. Oğuzhan Uğurlu daha önce Kocaelispor’un 2.Lig’de Karacabey Belediyespor ile 4 Nisan 2019’da oynadığı ve 2-1 kaybettiği maçı yönetmişti.

Kocaelispor'da bu maç öncesi sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.  Teknik adam Ertuğrul Sağlam'ın ilk 11'de takımdan ayrılan Douglas Tanque'nin yerine Christian Kouako'yu monte etmesi, yeni transfer Giorgi Kharaishvili'nin ise ikinci yarıda şans bulması bekleniyor. Pazar günü saat 16.00'da başlayacak olan müsabaka Bein Sports ve TRT SPOR kanalından naklen yayınlanacak. 

OĞUZHAN UĞURLU(Hakem)

MEHMET KAPLUHAN(1. Yardımcı Hakem)
KEMAL MAVİ(2. Yardımcı Hakem)
YUSUF ADNAN KENDİRCİLER(Dördüncü Hakem)

SAMİ ŞAMAR(Gözlemci)
SERKAN GENÇERLER(Gözlemci)
BOZKURT BERKER(Temsilci)
ALİ İHSAN SARIYILMAZ(Temsilci)
SELÇUK KÜÇÜKOĞLU(Temsilci)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.