LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR DA ''BAHRİ YAVUZ''SESLERİ

SPOR 05.04.2022 - 00:31, Güncelleme: 05.04.2022 - 01:09
 

KOCAELİSPOR DA ''BAHRİ YAVUZ''SESLERİ

Kocaelispor'un hafta sonu oynadığı ve alınan farklı mağlubiyetle düşme hattına inmesinin ardından Yeşil Siyahlı taraftarlardan Bahri Yavuz sesleri yükseldi. Taraftarlar Sosyal Medya da, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a seslenerek Bahri Yavuz'u göreve getirmesini istediler.

Denizlispor'a 5-1 mağlup olan Kocaelispor da taraftarın öfkesi dinmiyor. Kulüp başkanı Engin Koyun'a maç çıkışı tepki gösteren ve istifasını isteyen Yeşil Siyahlı taraftarlarda kulübün başına Bahri Yavuz'un getirilmesi istendi.  Sosyal Medyayı adeta mesaj yağmuruna tutan Kocaelispor taraftarları, Yeşil Siyahlı kulübün en zor zamanlarında başkanlığını yapan Bahri Yavuz'un tekrar kulüp başkanı olarak görevlendirilmesi istendi.  Öte yandan, Kulüp Başkanı Engin Koyun'un maç çıkışında okey oynarken görüntülenmesi ve Kocaeli milletvekillerinin takımın fark yediği bir maç günü Trabzon - Beşiktaş maçına gitmeleri de taraftarın tepkisine neden oldu.  Başkan Emgin Koyun'Un maçtan bir kaç saat sonra okey oynarken çekildiği iddia edilen bu görüntüsü taraftarlar arasında büyük tepkiye neden oldu. Taraftarlar "Başkan okey oynar,vekiller trabzon maçına gider.. KOCAELİSPOR'u tabuta koyanlar unutmasın biz röveşata attık o tabuta ! " diyek Kocaelispor maçı yerine Trabzonspor - Beşiktaş maçını giden ve görüntülerini sosyal medyada paylaşan milletvekillerine de tepki gösterdiler.
Kocaelispor'un hafta sonu oynadığı ve alınan farklı mağlubiyetle düşme hattına inmesinin ardından Yeşil Siyahlı taraftarlardan Bahri Yavuz sesleri yükseldi. Taraftarlar Sosyal Medya da, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a seslenerek Bahri Yavuz'u göreve getirmesini istediler.

Denizlispor'a 5-1 mağlup olan Kocaelispor da taraftarın öfkesi dinmiyor. Kulüp başkanı Engin Koyun'a maç çıkışı tepki gösteren ve istifasını isteyen Yeşil Siyahlı taraftarlarda kulübün başına Bahri Yavuz'un getirilmesi istendi. 

Sosyal Medyayı adeta mesaj yağmuruna tutan Kocaelispor taraftarları, Yeşil Siyahlı kulübün en zor zamanlarında başkanlığını yapan Bahri Yavuz'un tekrar kulüp başkanı olarak görevlendirilmesi istendi. 

Öte yandan, Kulüp Başkanı Engin Koyun'un maç çıkışında okey oynarken görüntülenmesi ve Kocaeli milletvekillerinin takımın fark yediği bir maç günü Trabzon - Beşiktaş maçına gitmeleri de taraftarın tepkisine neden oldu. 

Başkan Emgin Koyun'Un maçtan bir kaç saat sonra okey oynarken çekildiği iddia edilen bu görüntüsü taraftarlar arasında büyük tepkiye neden oldu. Taraftarlar "Başkan okey oynar,vekiller trabzon maçına gider.. KOCAELİSPOR'u tabuta koyanlar unutmasın biz röveşata attık o tabuta ! " diyek Kocaelispor maçı yerine Trabzonspor - Beşiktaş maçını giden ve görüntülerini sosyal medyada paylaşan milletvekillerine de tepki gösterdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.