KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR DA TERRENCE TİSDELL İMZA ATTI

SPOR 06.07.2021 - 18:40, Güncelleme: 06.07.2021 - 18:40
 

KOCAELİSPOR DA TERRENCE TİSDELL İMZA ATTI

Kocaelispor Liberyalı sağ kanat oyuncusu Terrence Tisdell’e imzasını attırdı. Gündüz kontrolünden geçen futbolcu imza töreninin ardından Erzurum’a giderek kampa katıldı.

KIYMETLİ TRANSFERLER YAPTIK İmza töreninde Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun, yöneticiler Bekir Halefler, Melih Oral ve TerrenceTisdell’inailesi katıldı. Başkan Engin Koyun imza töreninde şu şekilde konuştu: Bir birinden kıymetli çok güzel transferler yaptığımızı düşünüyorum. Aramızda Tisdell kardeşimiz de katıldı. Kendisine hayırlı olsun diyor, ülkemize hoş geldin diyorum. İnanıyorum ki kulübümüze uzun yıllar hizmet edecek, Kocaelispor ile başarılı bir süreç geçirecektir. YÜZDE 90 TAMAMLADIK Ligin üzerinde transferleri takımımıza kattık. Yüzde 90 transferlerimizi tamamladık. Tisdell çok güzel, büyük bir taraftarı olan büyük bir kulübe geldi. Bu şehir vefalı bir şehir. Formasının hakkını verenleri unutmayacaktır. Kendisine hayırlı olsun dileklerimi gönderiyorum. 
Kocaelispor Liberyalı sağ kanat oyuncusu Terrence Tisdell’e imzasını attırdı. Gündüz kontrolünden geçen futbolcu imza töreninin ardından Erzurum’a giderek kampa katıldı.

style="font-size:20px">KIYMETLİ TRANSFERLER YAPTIK

style="font-size:20px">İmza töreninde Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun, yöneticiler Bekir Halefler, Melih Oral ve TerrenceTisdell’inailesi katıldı. Başkan Engin Koyun imza töreninde şu şekilde konuştu: Bir birinden kıymetli çok güzel transferler yaptığımızı düşünüyorum. Aramızda Tisdell kardeşimiz de katıldı. Kendisine hayırlı olsun diyor, ülkemize hoş geldin diyorum. İnanıyorum ki kulübümüze uzun yıllar hizmet edecek, Kocaelispor ile başarılı bir süreç geçirecektir.

style="font-size:20px">YÜZDE 90 TAMAMLADIK

style="font-size:20px">Ligin üzerinde transferleri takımımıza kattık. Yüzde 90 transferlerimizi tamamladık. Tisdell çok güzel, büyük bir taraftarı olan büyük bir kulübe geldi. Bu şehir vefalı bir şehir. Formasının hakkını verenleri unutmayacaktır. Kendisine hayırlı olsun dileklerimi gönderiyorum. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.