KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR DA YÖNETİM VE TARAFTAR ''BULUŞAMADI''

SPOR 03.01.2022 - 07:16, Güncelleme: 03.01.2022 - 07:55
 

KOCAELİSPOR DA YÖNETİM VE TARAFTAR ''BULUŞAMADI''

Kocaeli Kongre Merkezin'de yapılan 2021-2022 Sezonu İstişare Toplantısında taraftarlar ve yönetim kurulu bir araya geldi

Kocaeli Kongre Merkezin'de yapılan 2021- 2022  Sezonu İstişare Toplantısında taraftarlar ve yönetim  kurulu bir araya geldi. Toplantı çerçevesinde Kocaelispor yönetimi, taraftarların sorularını samimi bir şekilde cevapladı. Toplantıya Hodri Meydan Taraftar Grubu, Başkan Engin Koyun, Kocaelispor Yönetimi ve futbolculardan Muza Nizam ile Benhur Keser katılım gösterdi. Taraftarların yönetime bolca soru sorduğu toplantı yaklaşık üç saat sürdü.   Taraftarın sorularına da cevap veren Engin Koyun, Kocaelispor'un durumuyla alakalı yaptığı konuşmalarda: Borcumuz yok Play Off ile arada 3 puan olduğunu, play off hattına uzak olmadığını söyleyen Engin Koyun, mali disiplinin şampiyonluk kadar önemli olan bir konu olduğunu söyledi. "Ana sütü gibi bembeyaz bir kulüp haline geldik, hiçbir esnafa ve malzeme tedarik edenlere borcumuz yok." ifadelerini kullandı. Tesislerin tamamını Büyükşehir yapacak Başkan Engin Koyun, şehrin merkezine yakın olması tercih edilecek spor tesisleri için proje  çalışmalarının devam ettiğini ve projenin tamamını Büyükşehir Belediyesi'nin yapacağını belirtti. 15 yıllık vizyon Engin Koyun, Kocaelispor'un 5 yıl sonra Süper Lig'de şampiyon, 7 yıl sonra Avrupa'nın en büyük takım takımlarını getirebilecek, 15 yıl sonra da altyapıdan yetişecek çocukların oluşturduğu, Avrupa'nın gıpta ettiği bir takım olmasını hedeflediklerini belirtti. İstifa eder, hocayı yollarım Koyun, "Mustafa Hoca, Menemenspor'un ardından ' Para  istemiyorum, hak etmediğim parayı almam' diyerek istifa etti ancak hastalığının ardından, oksijen tüpüyle beraber kupanın şehrimize gelmesinde en büyük etkenlerden biri oldu. Hocamıza inanın, biz birlikte şampiyon olacağız. Ayrıca bilsem ki hoca gitse, başkan gitse bu takım şampiyon olacak, ben istifa eder, hocayı da gönderirim." dedi.  
Kocaeli Kongre Merkezin'de yapılan 2021-2022 Sezonu İstişare Toplantısında taraftarlar ve yönetim kurulu bir araya geldi

Kocaeli Kongre Merkezin'de yapılan 2021- 2022  Sezonu İstişare Toplantısında taraftarlar ve yönetim  kurulu bir araya geldi. Toplantı çerçevesinde Kocaelispor yönetimi, taraftarların sorularını samimi bir şekilde cevapladı. Toplantıya Hodri Meydan Taraftar Grubu, Başkan Engin Koyun, Kocaelispor Yönetimi ve futbolculardan Muza Nizam ile Benhur Keser katılım gösterdi. Taraftarların yönetime bolca soru sorduğu toplantı yaklaşık üç saat sürdü.

 

Taraftarın sorularına da cevap veren Engin Koyun, Kocaelispor'un durumuyla alakalı yaptığı konuşmalarda:

Borcumuz yok

Play Off ile arada 3 puan olduğunu, play off hattına uzak olmadığını söyleyen Engin Koyun, mali disiplinin şampiyonluk kadar önemli olan bir konu olduğunu söyledi. "Ana sütü gibi bembeyaz bir kulüp haline geldik, hiçbir esnafa ve malzeme tedarik edenlere borcumuz yok." ifadelerini kullandı.

Tesislerin tamamını Büyükşehir yapacak

Başkan Engin Koyun, şehrin merkezine yakın olması tercih edilecek spor tesisleri için proje  çalışmalarının devam ettiğini ve projenin tamamını Büyükşehir Belediyesi'nin yapacağını belirtti.

15 yıllık vizyon

Engin Koyun, Kocaelispor'un 5 yıl sonra Süper Lig'de şampiyon, 7 yıl sonra Avrupa'nın en büyük takım takımlarını getirebilecek, 15 yıl sonra da altyapıdan yetişecek çocukların oluşturduğu, Avrupa'nın gıpta ettiği bir takım olmasını hedeflediklerini belirtti.

İstifa eder, hocayı yollarım

Koyun, "Mustafa Hoca, Menemenspor'un ardından ' Para  istemiyorum, hak etmediğim parayı almam' diyerek istifa etti ancak hastalığının ardından, oksijen tüpüyle beraber kupanın şehrimize gelmesinde en büyük etkenlerden biri oldu. Hocamıza inanın, biz birlikte şampiyon olacağız. Ayrıca bilsem ki hoca gitse, başkan gitse bu takım şampiyon olacak, ben istifa eder, hocayı da gönderirim." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.