KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR DEPLASMANDA KAZANDI! URFA'DA BREZİLYA RÜZGARI ESTİ

SPOR 25.09.2023 - 00:34, Güncelleme: 25.09.2023 - 00:54
 

KOCAELİSPOR DEPLASMANDA KAZANDI! URFA'DA BREZİLYA RÜZGARI ESTİ

Kocaelispor 4’te 4 yaptı. Altay, Adana ve Bolu‘dan sonra bugün son kurban Şanlıurfa’ydı. Yeşil Siyahlılar deplasmanda Tanque’nin golüyle ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi. İkinci yarı başlar başlamaz Tanque yine attı.

Lig'de üst üste aldığı 4 galibiyetle puanını 12'ye yükselten ve 6 hafta sonunda 4.sıraya yükselen  Kocaelispor seriyi bozmadı. Deplasmanda Şanlıurfaspor'u 2-0 mağlup eden temsilcimiz 4'te 4 yaptı.  Müsabakanın 18. .dakikasında elektrikler kesildi. Stat karanlığa büründü. Tam 8 dakika oyun durunca iki takımda soğudu. Müsabakanın 42.dakikasında Yusuf Abdioğlu sakatlanınca mecburi değişiklikle Emir Ortakaya oyuna girdi. Hakem ilk yarının sonuna 10 dakika ilave etti. 45+5'te Candeias'ın ortasına kafayla uzanan Barış Alıcı'dan seken top Douglas Tanque'nin önünde kaldı. Yeşil siyahlılarımız 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı. Yeşil-Siyahlı ekip ikinci yarıya da hızlı başladı.54'te Barış Alıcı savunma arkasına koşu yapan Tanque'yi gördü. Ara pasla buluşan Tanque ceza sahasına girdi ve ardından düz bir vuruşla skoru 2-0'a getiren golü kaydetti. Bu dakikaya kadar Barış Alıcı 2 asist, Tanque de 2 golle oynadı. Karşılaşmanın geri kalan bölümünde iki takımda etkili pozisyon yakalayamadı. 67'de Beridze ve Mert oyuna girdi. Amaral ve Yusuf Cihat oyundan alındı.Bu dakikadan sonra Candeias ortada, Beridze solda Barış da sağ kanata geçti. 87'de Tanque ve Barış alıcı çıktı yerine Kouakou ve Atabey çiçek girdi. Karşılaşma 2-0 Kocaelispor'un galibiyetiyle tamamlandı. Tanque ligdeki gol sayısını bu maçla birlikte 4'e çıkardı. İKİNCİ YARIDAN ÖNEMLİ DAKİKALAR 50. dakika: Gooolll .Kocaelispor GOL! Douglas Tanque ile Kocaelispor farkı 2'ye çıkarıyor. 56. dakika: Korner. Kocaelispor, Daniel Candeias ile köşe vuruşu kullanıyor. 57. dakika: Sarı kart. Kocaelispor  takımında Oğuz Ceylan, sarı kart görüyor. 66. dakika : Oyuna girme.  Kocaelispor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Yusuf Cihat Çelik çıkıyor ve yerine Giorgi Beridze oyuna giriyor. 67. dakika : Oyuna girme. Kocaelispor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Joao Amaral çıkıyor ve yerine Mert Çölgeçen oyuna giriyor. 68. dakika: Sarı kart.  Astor Enerji Şanlıurfaspor Astor Enerji Şanlıurfaspor takımında Adem Eren Kabak, sarı kart görüyor. 75. dakika : İsabetsiz şut. Astor Enerji Şanlıurfaspor Pape Ndiaye şut çekiyor ancak top dışarı çıkıyor.
Kocaelispor 4’te 4 yaptı. Altay, Adana ve Bolu‘dan sonra bugün son kurban Şanlıurfa’ydı. Yeşil Siyahlılar deplasmanda Tanque’nin golüyle ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi. İkinci yarı başlar başlamaz Tanque yine attı.

Lig'de üst üste aldığı 4 galibiyetle puanını 12'ye yükselten ve 6 hafta sonunda 4.sıraya yükselen  Kocaelispor seriyi bozmadı. Deplasmanda Şanlıurfaspor'u 2-0 mağlup eden temsilcimiz 4'te 4 yaptı. 

Müsabakanın 18. .dakikasında elektrikler kesildi. Stat karanlığa büründü. Tam 8 dakika oyun durunca iki takımda soğudu. Müsabakanın 42.dakikasında Yusuf Abdioğlu sakatlanınca mecburi değişiklikle Emir Ortakaya oyuna girdi. Hakem ilk yarının sonuna 10 dakika ilave etti.

45+5'te Candeias'ın ortasına kafayla uzanan Barış Alıcı'dan seken top Douglas Tanque'nin önünde kaldı. Yeşil siyahlılarımız 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Yeşil-Siyahlı ekip ikinci yarıya da hızlı başladı.54'te Barış Alıcı savunma arkasına koşu yapan Tanque'yi gördü. Ara pasla buluşan Tanque ceza sahasına girdi ve ardından düz bir vuruşla skoru 2-0'a getiren golü kaydetti. Bu dakikaya kadar Barış Alıcı 2 asist, Tanque de 2 golle oynadı.

Karşılaşmanın geri kalan bölümünde iki takımda etkili pozisyon yakalayamadı. 67'de Beridze ve Mert oyuna girdi. Amaral ve Yusuf Cihat oyundan alındı.Bu dakikadan sonra Candeias ortada, Beridze solda Barış da sağ kanata geçti. 87'de Tanque ve Barış alıcı çıktı yerine Kouakou ve Atabey çiçek girdi.

Karşılaşma 2-0 Kocaelispor'un galibiyetiyle tamamlandı. Tanque ligdeki gol sayısını bu maçla birlikte 4'e çıkardı.

İKİNCİ YARIDAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

50. dakika: Gooolll . Kocaelispor GOL! Douglas Tanque ile Kocaelispor farkı 2'ye çıkarıyor.

56. dakika: Korner. Kocaelispor, Daniel Candeias ile köşe vuruşu kullanıyor.

57. dakika: Sarı kart. Kocaelispor  takımında Oğuz Ceylan, sarı kart görüyor.

66. dakika : Oyuna girme.  Kocaelispor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Yusuf Cihat Çelik çıkıyor ve yerine Giorgi Beridze oyuna giriyor.

67. dakika : Oyuna girme. Kocaelispor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Joao Amaral çıkıyor ve yerine Mert Çölgeçen oyuna giriyor.

68. dakika: Sarı kart.  Astor Enerji Şanlı urfaspor Astor Enerji Şanlı urfaspor takımında Adem Eren Kabak, sarı kart görüyor.

75. dakika : İsabetsiz şut. Astor Enerji Şanlı urfaspor Pape Ndiaye şut çekiyor ancak top dışarı çıkıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.