KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR İKİNCİ YARI FIRTINA GİBİ ESTİ: 3-1

SPOR 28.04.2024 - 18:29, Güncelleme: 28.04.2024 - 18:53
 

KOCAELİSPOR İKİNCİ YARI FIRTINA GİBİ ESTİ: 3-1

Çorum FK ve Bodrum FK'nın puan kaybettiği haftada Kocaelispor, 1-0 geriye düştüğü maçta Bandırmaspor'u 3-1 maç mağlup ederek 5'inci sıraya yerleşti.

Bandırmaspor ile karşı karşıya gelen Kocaelispor ilk yarısı golsüz beraberlikle biten ve 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini son yarım saatte bulduğu 3 golle geçti ve 3 puanın sahibi oldu. Temsilcimiz Çorum FK'nın yenildiği ve Bodrum’un berabere kaldığı haftada 5.sıraya yükseldi Kocaelispor, sahasında Play-Off mücadelesi veren Bandırmaspor ile karşı karşıya geldi. Sahaya mutlak üç puan parolası ile çıkan Yeşil-siyahlılar bu mücadeleye kalede Gökhan Değirmenci, savunmada Oğuz Ceylan, Burak Öksüz, Yusuf Abdioğlu, Duhan Aksu, orta alanda Emir Ortakaya, Cihat Çelik, Amaral, kanatlarda Candeias, Beridze ve forvet hattında Şeydayev 11'i ile başladı. Bandırmaspor müsabakasında etkili bir oyun ile başlayan Kocaelispor, rakip kalede önemli pozisyonlar buldu ancak topu filelerle buluturamayınca ilk yarı golsüz eşitlikle sonuçlandı. İkinci yarıya da etkili başlayan temislicimiz, kaleci Gökhan Değirmenci'nin basit hatası sonrası 56'da 1-0 geriye düştü. Golden sonra hızlıca toparlanan yeşil-siyahlılar, Yusuf Cihat Çelik belkide sezonun golü olabilecek vuruşu sonrası 66'da skoru 1-1'e getirdi. Beraberlik golünü ardından öne geçmek için de fazla vakit harcamayan Kocaelispor, 68'de Amaral ile 2-1 öne geçti. Peş peşe gelen gollerle dağılan Bandırmaspor karşısında temsilcimiz fişi, 74'te Vukovic'in attığı golle çekti ve sahadan 3-1 galip ayrılarak Çorum FK ve Bodrum FK'nın puan kaybettiği haftada üçüncü sırads yer alan Sakaryaspor'un 2 puan gerisinde 5. sıraya yerleşti. Kritik haftayı kayıpsız atlatan Kocaelispor, önümüzdeki hafta deplasmanda Bodrum FK ile karşı karşıya gelecek. Çorum, Erzurum deplasmanından 2-1 yenilgiyle dönerken, Sakaryaspor da Giresun deplasmanında 90.dakikaya kadar 2-1 yenik durumdaydı. Ancak 90.dakikada Erdi Dikmen takımının beraberlik golünü atarken, 90+6’da Hasan Kılıç takımını öne geçirdi ve Kocaelispor'un 3.lük hayali son iki maça kalmış oldu. Haftaya Bodrumspor’a konuk olacak olan yeşil siyahlılar son maçında Sakaryaspor’u Kocaeli’de ağırlayacak. Şayet Kocaelispor Trendyol 1.ligi 3.bitirirse direkt olarak play off final maçını oynayacak. Aksi taktirde 3 play off maçı oynamak durumunda kalacak. 32. HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMU
Çorum FK ve Bodrum FK'nın puan kaybettiği haftada Kocaelispor, 1-0 geriye düştüğü maçta Bandırmaspor'u 3-1 maç mağlup ederek 5'inci sıraya yerleşti.

Bandırmaspor ile karşı karşıya gelen Kocaelispor ilk yarısı golsüz beraberlikle biten ve 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini son yarım saatte bulduğu 3 golle geçti ve 3 puanın sahibi oldu. Temsilcimiz Çorum FK'nın yenildiği ve Bodrum’un berabere kaldığı haftada 5.sıraya yükseldi

Kocaelispor, sahasında Play-Off mücadelesi veren Bandırmaspor ile karşı karşıya geldi. Sahaya mutlak üç puan parolası ile çıkan Yeşil-siyahlılar bu mücadeleye kalede Gökhan Değirmenci, savunmada Oğuz Ceylan, Burak Öksüz, Yusuf Abdioğlu, Duhan Aksu, orta alanda Emir Ortakaya, Cihat Çelik, Amaral, kanatlarda Candeias, Beridze ve forvet hattında Şeydayev 11'i ile başladı.

Bandırmaspor müsabakasında etkili bir oyun ile başlayan Kocaelispor, rakip kalede önemli pozisyonlar buldu ancak topu filelerle buluturamayınca ilk yarı golsüz eşitlikle sonuçlandı. İkinci yarıya da etkili başlayan temislicimiz, kaleci Gökhan Değirmenci'nin basit hatası sonrası 56'da 1-0 geriye düştü. Golden sonra hızlıca toparlanan yeşil-siyahlılar, Yusuf Cihat Çelik belkide sezonun golü olabilecek vuruşu sonrası 66'da skoru 1-1'e getirdi.

Beraberlik golünü ardından öne geçmek için de fazla vakit harcamayan Kocaelispor, 68'de Amaral ile 2-1 öne geçti. Peş peşe gelen gollerle dağılan Bandırmaspor karşısında temsilcimiz fişi, 74'te Vukovic'in attığı golle çekti ve sahadan 3-1 galip ayrılarak Çorum FK ve Bodrum FK'nın puan kaybettiği haftada üçüncü sırads yer alan Sakaryaspor'un 2 puan gerisinde 5. sıraya yerleşti.

Kritik haftayı kayıpsız atlatan Kocaelispor, önümüzdeki hafta deplasmanda Bodrum FK ile karşı karşıya gelecek.

Çorum, Erzurum deplasmanından 2-1 yenilgiyle dönerken, Sakaryaspor da Giresun deplasmanında 90.dakikaya kadar 2-1 yenik durumdaydı. Ancak 90.dakikada Erdi Dikmen takımının beraberlik golünü atarken, 90+6’da Hasan Kılıç takımını öne geçirdi ve Kocaelispor'un 3.lük hayali son iki maça kalmış oldu.

Haftaya Bodrumspor’a konuk olacak olan yeşil siyahlılar son maçında Sakaryaspor’u Kocaeli’de ağırlayacak. Şayet Kocaelispor Trendyol 1.ligi 3.bitirirse direkt olarak play off final maçını oynayacak. Aksi taktirde 3 play off maçı oynamak durumunda kalacak.

32. HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.