KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR-KEÇİÖRENGÜCÜ MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU

SPOR 28.09.2023 - 19:33, Güncelleme: 28.09.2023 - 19:41
 

KOCAELİSPOR-KEÇİÖRENGÜCÜ MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU

Merkez Hakem Kurulu bu haftaki Keçiörengücü maçın İzmir bölgesinden Emre Kargın’ı atadı.

Tolga ATAR/ Kocaeliyenihaber A klasmanda görevli hakemle çıktığımız üç maçı da 3 gollü skorlarla kaybettik.  Kargın ile daha önce çıktığımız üç maçı da kaybettik. 2018-19 sezonunda deplasmanda Bayburt’a 3-1 yenildiğimiz, 2021-22 sezonunda içerde Ümraniye’ye ve deplasmanda Samsunspor’a 3-0 mağlup olduğumuz maçlarda Emre Kargın düdük çalmıştı. Kargın bu üç maçta yeşil-Siyahlı futbolculara 2 kırmızı, 6 sarı kart gösterdi. Bu arada Kargın kariyerinde en fazla Keçiörengücü maçına çıktı. İzmirli hakemin yönettiği 13 maçta başkent ekibi 4 galibiyet, 3 beraberlik, 6 yenilgi aldı. Emre Kargın’ın 1.Lig’de yönettiği 39 maçın 15’ini ev sahibi, 16’sını deplasman takımları kazandı, 7 maç berabere bitti.    KOCAELİSPOR- ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ HAKEMLERİ YILDIZ ENTEGRE KOCAELİ STADYUMU - KOCAELİ 1.10.2023 - 16:00   EMRE KARGIN(Hakem) HÜSNÜ EMRE ÇELİMLİ(1. Yardımcı Hakem)  NURETTİN DİNÇER DEMİR(2. Yardımcı Hakem)  HAKAN ÜLKER(Dördüncü Hakem) HAMZA MISIR(Gözlemci) MESUT CARIK(Gözlemci) CABİR KAŞDEMİR(Temsilci) DURMUŞ CANSEVER(Temsilci)  MERT RUHİ ELMAS(Temsilci)  
Merkez Hakem Kurulu bu haftaki Keçiörengücü maçın İzmir bölgesinden Emre Kargın’ı atadı.

Tolg a ATAR/ Kocaeliyenihaber

A klasmand a görevli hakemle çıktığımız üç maçı d a 3 gollü skorlarl a kaybettik. 

Kargın ile dah a önce çıktığımız üç maçı d a kaybettik. 2018-19 sezonund a deplasmand a Bayburt’ a 3-1 yenildiğimiz, 2021-22 sezonund a içerde Ümraniye’ye ve deplasmand a Samsunspor’ a 3-0 mağlup olduğumuz maçlard a Emre Kargın düdük çalmıştı. Kargın bu üç maçt a yeşil-Siyahlı futbolcular a 2 kırmızı, 6 sarı kart gösterdi.

Bu arad a Kargın kariyerinde en fazl a Keçiörengücü maçın a çıktı. İzmirli hakemin yönettiği 13 maçt a başkent ekibi 4 galibiyet, 3 beraberlik, 6 yenilgi aldı. Emre Kargın’ın 1.Lig’de yönettiği 39 maçın 15’ini ev sahibi, 16’sını deplasman takımları kazandı, 7 maç berabere bitti. 

 
KOCAELİSPOR- ANKAR A KEÇİÖRENGÜCÜ HAKEMLERİ

YILDIZ ENTEGRE KOCAELİ STADYUMU - KOCAELİ

1.10.2023 - 16:00
 
EMRE KARGIN(Hakem)
HÜSNÜ EMRE ÇELİMLİ(1. Yardımcı Hakem)
 NURETTİN DİNÇER DEMİR(2. Yardımcı Hakem)
 HAKAN ÜLKER(Dördüncü Hakem)
HAMZ A MISIR(Gözlemci)
MESUT CARIK(Gözlemci)
CABİR KAŞDEMİR(Temsilci)
DURMUŞ CANSEVER(Temsilci)
 MERT RUHİ ELMAS(Temsilci)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.