KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR- SAKARYASPOR MAÇI 11 MAYIS'TA!

SPOR 06.05.2024 - 18:23, Güncelleme: 06.05.2024 - 19:40
 

KOCAELİSPOR- SAKARYASPOR MAÇI 11 MAYIS'TA!

Trendyol 1. Lig’in 34'üncü son haftasında oynanacak maçların programı açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun ( TFF) resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 1. Lig’in son haftasında oynanacak müsabakaların günleri belli oldu.  EZELİ RAKİPLER CUMARTESİ KARŞILAŞACAK Trendyol 1. Lig’in 34. haftasında Kocaelispor, ezeli rakibi aynı renkleri paylaştığı Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek. Heyecan dolu karşılaşmaya Kocaelispor, ev sahipliği yapacak. Bodrum FK ile deplasmanda karşı karşıya gelen Kocaelispor, Sakaryaspor ile olan karşılaşmasında 3 puan için mücadele verecek. KOCAELİSPOR AÇIKLADI   Kocaeli il güvenlik kurulu 11 Mayıs Cumartesi oynanacak olan Kocaelispor-Sakaryaspor maçında misafir seyirci konusunda karar verdi.   TRENDYOL 1. LİG 34. HAFTA KARŞILAŞMALARI
Trendyol 1. Lig’in 34'üncü son haftasında oynanacak maçların programı açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun ( TFF) resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 1. Lig’in son haftasında oynanacak müsabakaların günleri belli oldu. 

EZELİ RAKİPLER CUMARTESİ KARŞILAŞACAK

Trendyol 1. Lig’in 34. haftasında Kocaelispor, ezeli rakibi aynı renkleri paylaştığı Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek. Heyecan dolu karşılaşmaya Kocaelispor, ev sahipliği yapacak. Bodrum FK ile deplasmanda karşı karşıya gelen Kocaelispor, Sakaryaspor ile olan karşılaşmasında 3 puan için mücadele verecek.

KOCAELİSPOR AÇIKLADI 

 Kocaeli il güvenlik kurulu 11 Mayıs Cumartesi oynanacak olan Kocaelispor-Sakaryaspor maçında misafir seyirci konusunda karar verdi.

 

TRENDYOL 1. LİG 34. HAFTA KARŞILAŞMALARI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.