KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR'DA EMRE NEFİZ İLE YOLLAR AYRILDI!

SPOR 22.01.2024 - 19:06, Güncelleme: 22.01.2024 - 20:12
 

KOCAELİSPOR'DA EMRE NEFİZ İLE YOLLAR AYRILDI!

Kocaelispor’un 1.5 yıllık sözleşme imzaladığı Emre Nefiz ile yollarını ayırdı.

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Kocaelispor,  orta saha oyuncusu Emre Nefiz'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini duyurdu. Kocaelispor geçen yıl devre arası transferinde Emre Nefiz’le sözleşme yapmıştı. Büyük uğraşların ardından Ümraniyespor ile karşılıklı olarak sözleşmesini fesheden futbolcu için bonservis bedeli ödenmemişti. Kocaelispor Kulübü, kanat oyuncusuyla 1.5 yıllık sözleşme imzalamıştı. Nefiz, bu sezon  Kocaelispor formasıyla 2 maçta sahaya çıktı. KARŞILIKLI FESHEDİLDİ Kocaelispor sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda şu ifadeler kullandı; "Futbolcumuz Emre Nefiz'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Kulübümüze verdiği emeklerden dolayı Emre Nefiz'e teşekkür eder, kalan kariyerinde başarılar dileriz."
Kocaelispor’un 1.5 yıllık sözleşme imzaladığı Emre Nefiz ile yollarını ayırdı.

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Kocaelispor,  orta saha oyuncusu Emre Nefiz'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini duyurdu.

Kocaelispor geçen yıl devre arası transferinde Emre Nefiz’le sözleşme yapmıştı. Büyük uğraşların ardından Ümraniyespor ile karşılıklı olarak sözleşmesini fesheden futbolcu için bonservis bedeli ödenmemişti. Kocaelispor Kulübü, kanat oyuncusuyla 1.5 yıllık sözleşme imzalamıştı. Nefiz, bu sezon  Kocaelispor formasıyla 2 maçta sahaya çıktı.

KARŞILIKLI FESHEDİLDİ

Kocaelispor sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda şu ifadeler kullandı;
"Futbolcumuz Emre Nefiz'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Kulübümüze verdiği emeklerden dolayı Emre Nefiz'e teşekkür eder, kalan kariyerinde başarılar dileriz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.