KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR'DAN 5 AĞUSTOS DUYURUSU! PENDİKSPOR MAÇINDA BİLETLER SINIRLI-ÜCRETSİZ OLACAK!

SPOR 03.08.2023 - 15:26, Güncelleme: 03.08.2023 - 17:11
 

KOCAELİSPOR'DAN 5 AĞUSTOS DUYURUSU! PENDİKSPOR MAÇINDA BİLETLER SINIRLI-ÜCRETSİZ OLACAK!

Kocaelispor 5 Ağustos günü Pendikspor'la oynayacak hazırlık maçı ile ilgili duyuruda bulundu.

Tolga ATAR /  kocaeliyenihaber Kocaelispor'un 5 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00'da Pendikspor ile oynanacak olan müsabakada sadece kadın ve çocuklar için sınırlı olacak bir şekilde ayrılan bölümlerde ücretsiz izleyebileceklerini açıkladı. Kocaelispor sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;  "5 Ağustos Cumartesi günü Pendikspor ile oynanacak olan müsabakada güney kale arkası alt ve üst tribünleri sadece bayan ve çocuk taraftarlarımızla sınırlı olmak üzere ücretsiz olacaktır.    Müsabakayı ücretsiz izlemek isteyen bayan ve çocuk taraftarlarımız sadece güney kale arkası alt ve üst tribünlerinden stadyuma giriş yapabilecektir.  Güney kale arkası alt ve üst tribünlerinde ücretsiz olarak müsabakayı izlemek isteyen bayan ve çocuk taraftarlarımız için Passolig kart zorunluluğu bu müsabakaya özel kaldırılmış olup diğer tribünlerimizde Passolig kart ile bilet satın alma zorunluluğu devam etmektedir." Bilet fiyatları ise şöyle açıklandı;
Kocaelispor 5 Ağustos günü Pendikspor'la oynayacak hazırlık maçı ile ilgili duyuruda bulundu.

Tolga ATAR /  kocaeliyenihaber

Kocaelispor'un 5 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00'da Pendikspor ile oynanacak olan müsabakada sadece kadın ve çocuklar için sınırlı olacak bir şekilde ayrılan bölümlerde ücretsiz izleyebileceklerini açıkladı.

Kocaelispor sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; 

"5 Ağustos Cumartesi günü Pendikspor ile oynanacak olan müsabakada güney kale arkası alt ve üst tribünleri sadece bayan ve çocuk taraftarlarımızla sınırlı olmak üzere ücretsiz olacaktır. 
 

Müsabakayı ücretsiz izlemek isteyen bayan ve çocuk taraftarlarımız sadece güney kale arkası alt ve üst tribünlerinden stadyuma giriş yapabilecektir. 

Güney kale arkası alt ve üst tribünlerinde ücretsiz olarak müsabakayı izlemek isteyen bayan ve çocuk taraftarlarımız için Passolig kart zorunluluğu bu müsabakaya özel kaldırılmış olup diğer tribünlerimizde Passolig kart ile bilet satın alma zorunluluğu devam etmektedir."

Bilet fiyatları ise şöyle açıklandı;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.