LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPORDAN DÖRT DÖRTLÜK SERİ

SPOR 24.09.2023 - 22:10, Güncelleme: 24.09.2023 - 22:10
 

KOCAELİSPORDAN DÖRT DÖRTLÜK SERİ

Urfa deplasmanında 0-2 lik sonuçla alınan galibiyet ile puanını 12 'ye çıkartan ekibimiz sezon başı kötü gidişatı unutturdu.

 Urfa’nın yazdan kalma bunaltıcı sıcağında emek veren tüm ekibimize sonsuz teşekkürler.     Tanque, Candeias,Oğuz ve Barışın yüksek performans ortaya koyduğu maçta, Barışın iki asisti ile Tanque iki golle üç puanı hanemize yazdırdı.     Harun’un başarılı kurtarışları ise her geçen gün gol yemeyen takım olma konusunda en büyük hikayemiz olacaktır.     Daha önce yediğimiz goller savunmamız hakkında aklımıza hep soru işaretleri bırakmıştı ama bu maç savunmamızda gayet iyi işler çıkardı. Yusuf’un sakatlanıp çıkmasına üzüldüm . Tamda her şey yerine oturuyor diyordum ama giren genç oyuncumuz Emirimiz kaptanın eksikliğini hissettirmedi bizlere.      Attila ile Onuru kıyaslayacak olursak sol bekte birinin savunması iyi, diğerinin hücum yönü iyi.  Ertuğrul hoca ihtiyaca göre kullanacaktır.      Ön libero 6 numara konularını devre arasına kadar rafa kaldırdım çünkü sahada canla başla mücadele eden gençlere çok ayıp oluyor ki bu gün kusursuza yakın oynadılar.       Kadromuzun artık daha belirgin hala gelmeye başlaması  ve Ertuğrul hocanın oyuncularını daha iyi tanıması ile seri galibiyetler gelmeye başladı. Sezon başı planlamasını playoffu   göre yapan ekibimiz artık hedefine daha emin adımlarla ilerleyebilir.      Eyüp spor ve Manisa maçları sezon başı olmasına çok sevinmiştim. Ama artık şunu da düşünmeden edemiyorum keşke Manisa ile son haftalara doğru oynasaymışız. Bu sezon ikincilig yarışı Bandırma, Manisa ve bizim aramızda geçecek gözüküyor.      Her ne kadar çorum ve Gençlerbirliği de iyi puan toplamış olsalarda ben onların bir yerde bırakacaklarını düşünüyorum. Göztepe, bodrum ve Keçiörengücü daha iddialı rakipler olacaklardır. Keçiören gücü ise sert savunması, çok koşan orta sahası ile belkide ligin en az gol yiyen ekibi olacaktır. Buda onların ligin en zorlu rakibi yapacaktır. BİZİM İÇİN EN KRİTİK İKI HAFTA      Artık ligin ağaları, beyleri belli olmaya başladığı şu haftalarda iki maçı üst üste evimizde oynayacağız. Bu iki maçtan alacağımız altı puan ile altıda altı seri yapmış ligin Eyüp spordan sonraki lokomotif takımı yapabilir bizi.     Önümüzdeki hafta Keçiören gücü ile oynayacağız. Benim en tedirgin olduğum ekiplerin başında geliyor. Çünkü deplasmanda gol yemiyorlar. Manisa deplasmanından beraberlik çıkartabilecek kadar savunmaları sağlam. Yusuf’un sakatlığı ciddi değilse bize gol atabileceklerini sanmıyorum. Bizim hücum hattının da iddia ediyorum gol atamayacağı takım yoktur. Yeterki bu gün ki gibi isteyelim biz o maçıda kazanırız.      Keçiören maçından sonra ise Erzurum spor misafirimiz olacak o maçtanda 3 puan çıkartırsak bizi farklı yerlere taşır  işte bu sonuçlar. “Başarı için ömrünün bir bölümünde bedel ödemeyenler. Hayatının geri kalanını bedel ödeyerek yaşarmış”  Bu yüzden Tüm Kocaeli’nin Keçiören gücü maçında tribünde olması gerekir. İSMAİL KAYSERİLİ
Urfa deplasmanında 0-2 lik sonuçla alınan galibiyet ile puanını 12 'ye çıkartan ekibimiz sezon başı kötü gidişatı unutturdu.

 Urfa’nın yazdan kalma bunaltıcı sıcağında emek veren tüm ekibimize sonsuz teşekkürler.
    Tanque, Candeias,Oğuz ve Barışın yüksek performans ortaya koyduğu maçta, Barışın iki asisti ile Tanque iki golle üç puanı hanemize yazdırdı.
    Harun’un başarılı kurtarışları ise her geçen gün gol yemeyen takım olma konusunda en büyük hikayemiz olacaktır. 
   Daha önce yediğimiz goller savunmamız hakkında aklımıza hep soru işaretleri bırakmıştı ama bu maç savunmamızda gayet iyi işler çıkardı. Yusuf’un sakatlanıp çıkmasına üzüldüm . Tamda her şey yerine oturuyor diyordum ama giren genç oyuncumuz Emirimiz kaptanın eksikliğini hissettirmedi bizlere.
     Attila ile Onuru kıyaslayacak olursak sol bekte birinin savunması iyi, diğerinin hücum yönü iyi.  Ertuğrul hoca ihtiyaca göre kullanacaktır. 
    Ön libero 6 numara konularını devre arasına kadar rafa kaldırdım çünkü sahada canla başla mücadele eden gençlere çok ayıp oluyor ki bu gün kusursuza yakın oynadılar.
      Kadromuzun artık daha belirgin hala gelmeye başlaması  ve Ertuğrul hocanın oyuncularını daha iyi tanıması ile seri galibiyetler gelmeye başladı. Sezon başı planlamasını playoffu   göre yapan ekibimiz artık hedefine daha emin adımlarla ilerleyebilir.
     Eyüp spor ve Manisa maçları sezon başı olmasına çok sevinmiştim. Ama artık şunu da düşünmeden edemiyorum keşke Manisa ile son haftalara doğru oynasaymışız. Bu sezon ikincilig yarışı Bandırma, Manisa ve bizim aramızda geçecek gözüküyor.
     Her ne kadar çorum ve Gençlerbirliği de iyi puan toplamış olsalarda ben onların bir yerde bırakacaklarını düşünüyorum. Göztepe, bodrum ve Keçiörengücü daha iddialı rakipler olacaklardır. Keçiören gücü ise sert savunması, çok koşan orta sahası ile belkide ligin en az gol yiyen ekibi olacaktır. Buda onların ligin en zorlu rakibi yapacaktır.
BİZİM İÇİN EN KRİTİK İKI HAFTA
     Artık ligin ağaları, beyleri belli olmaya başladığı şu haftalarda iki maçı üst üste evimizde oynayacağız. Bu iki maçtan alacağımız altı puan ile altıda altı seri yapmış ligin Eyüp spordan sonraki lokomotif takımı yapabilir bizi.
    Önümüzdeki hafta Keçiören gücü ile oynayacağız. Benim en tedirgin olduğum ekiplerin başında geliyor. Çünkü deplasmanda gol yemiyorlar. Manisa deplasmanından beraberlik çıkartabilecek kadar savunmaları sağlam. Yusuf’un sakatlığı ciddi değilse bize gol atabileceklerini sanmıyorum. Bizim hücum hattının da iddia ediyorum gol atamayacağı takım yoktur. Yeterki bu gün ki gibi isteyelim biz o maçıda kazanırız.
     Keçiören maçından sonra ise Erzurum spor misafirimiz olacak o maçtanda 3 puan çıkartırsak bizi farklı yerlere taşır  işte bu sonuçlar.
“Başarı için ömrünün bir bölümünde bedel ödemeyenler. Hayatının geri kalanını bedel ödeyerek yaşarmış”
 Bu yüzden Tüm Kocaeli’nin Keçiören gücü maçında tribünde olması gerekir.
İSMAİL KAYSERİLİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.