KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR'DAN YENİ MESAJ VAR!

SPOR 28.08.2023 - 17:33, Güncelleme: 28.08.2023 - 17:56
 

KOCAELİSPOR'DAN YENİ MESAJ VAR!

Yeşil Siyahlı ekip Adana maçı mesaisine bugün başladı. Öte yandan Kocaelispor, Altay maçı ile ilgili olarak yeni bir mesaj yayınladı.

Trendyol 1. Lig 4. hafta maçında Adana'ya konuk olacak Kocaelispor'da hazırlıklar başladı. Körfez Brunga Tesisleri'nde  bir araya gelen takım antrenmanda temposunu arttırdığı görüldü.  KOCAELİSPOR'DAN  YENİ MESAJ! Kocaelispor Altay maçında bir olumsuzluk yaşanmaması sebebiyle bir teşekkür mesajı yayınladı. Kocaelispor dün akşam karşı karşıya geldiği ve 3-2 galip ayrıldığı Altay maçında alınan sıkı güvenlik tedbirleri nedeniyle Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne desteklerini bırakmayan taraftarlara bir teşekkür mesajı yayınladı. Yeşil siyahlı kulübün sosyal medya hesabından yer verdiği mesajda şu ifadelere yer verildi; "Kulübümüz ile Altay arasında oynanan müsabakada alınan sıkı güvenlik tedbirleri sayesinde stadyumumuza usulsüz seyirci alınması, sahaya yabancı madde atılması, biletsiz ve Passolig'siz kişilerin stadyum çevresine gelmesi, tribünler arasında kaçak geçişlerin olması gibi uzun yıllardır süregelen ve çözüm bulunamayan ihlaller olmamıştır. Stadyuma gelen tüm taraftarlarımız, huzur içerisinde herhangi bir olay olmadan müsabakayı izleyebilmişlerdir. Bu sebeple, başta Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü olmak üzere stadyumumuzda son derece huzurlu bir şekilde müsabakanın oynanmasına katkı sağlayan tüm birimlere sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Aynı zamanda müsabaka boyunca takımımızı bir an bile susmadan destekleyen tüm taraftarlarımıza minnettarız."   
Yeşil Siyahlı ekip Adana maçı mesaisine bugün başladı. Öte yandan Kocaelispor, Altay maçı ile ilgili olarak yeni bir mesaj yayınladı.

Trendyol 1. Lig 4. hafta maçında Adana'ya konuk olacak Kocaelispor'da hazırlıklar başladı. Körfez Brunga Tesisleri'nde  bir araya gelen takım antrenmanda temposunu arttırdığı görüldü. 

KOCAELİSPOR'DAN  YENİ MESAJ!

Kocaelispor Altay maçında bir olumsuzluk yaşanmaması sebebiyle bir teşekkür mesajı yayınladı. Kocaelispor dün akşam karşı karşıya geldiği ve 3-2 galip ayrıldığı Altay maçında alınan sıkı güvenlik tedbirleri nedeniyle Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne desteklerini bırakmayan taraftarlara bir teşekkür mesajı yayınladı. Yeşil siyahlı kulübün sosyal medya hesabından yer verdiği mesajda şu ifadelere yer verildi;

"Kulübümüz ile Altay arasında oynanan müsabakada alınan sıkı güvenlik tedbirleri sayesinde stadyumumuza usulsüz seyirci alınması, sahaya yabancı madde atılması, biletsiz ve Passolig'siz kişilerin stadyum çevresine gelmesi, tribünler arasında kaçak geçişlerin olması gibi uzun yıllardır süregelen ve çözüm bulunamayan ihlaller olmamıştır.

Stadyuma gelen tüm taraftarlarımız, huzur içerisinde herhangi bir olay olmadan müsabakayı izleyebilmişlerdir. Bu sebeple, başta Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü olmak üzere stadyumumuzda son derece huzurlu bir şekilde müsabakanın oynanmasına katkı sağlayan tüm birimlere sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Aynı zamanda müsabaka boyunca takımımızı bir an bile susmadan destekleyen tüm taraftarlarımıza minnettarız." 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.