KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR'UN YILDIZ TRANSFERİ TANQUE'DAN İLK SÖZLER!

SPOR 18.08.2023 - 18:18, Güncelleme: 18.08.2023 - 18:59
 

KOCAELİSPOR'UN YILDIZ TRANSFERİ TANQUE'DAN İLK SÖZLER!

Kocaelispor’un yeni santraforu Tanque bugün öğleden sonra İzmit’e geldi. Kulübün sağlık sponsoru Konak Hastanesi’nde kontrolden geçen yıldız isim ardından Brunga Tesisleri’ne geçti.

Brezilyalı futbolcuyla 2 yıllık sözleşme yapılacak. Lisansı çıkartılacak isim takımda üç gün idman yapacak ve pazartesi akşamı Eyüpspor ile oynanacak maçın kadrosunda yer alması bekleniyor. İLK AÇIKLAMA Douglas Tanque'nin ilk sözleri,"Kocaeli'ye geldiğim için mutluyum. Çok çalışacağım. Umarım şampiyon olup Süper Lig'e yükseliriz. Kocaeli'ye elimden gelenin fazlasını vereceğim. Şehri araçla gezebildiğim kadar gördüm. Kocaeli güzel bir şehir. Yakında da ailemi getireceğim. Ailemle beraber burada yaşamayı düşünüyorum. Umarım başarılı günler gelecek." şeklinde oldu. Kocaelispor yönetimi geçen sezon 1.Lig’de attığı gollerle öne çıkan isimle ilgili sözleşme detaylarını paylaşmadı. Futbolcunun menajerine de yaklaşık 150 bin Euro ödeneceği belirtiliyor. Geçen sezon 29 maçta 15 gol atarak Karadeniz ekibinin şampiyonluğunda büyük payı bulunan Tanque transferi Kocaelispor camiasında büyük memnunluk yarattı. Tanque Samsunspor’dan yıllık 670 bin Euro alıyordu, Kocaelispor’dan talebi ise 650 bin Euro idi. Douglas Tanque'nin Kocaelispor'da yıllık 500 bin euro kazanacağı konuşulan rakamlar arasında yer aldı.
Kocaelispor’un yeni santraforu Tanque bugün öğleden sonra İzmit’e geldi. Kulübün sağlık sponsoru Konak Hastanesi’nde kontrolden geçen yıldız isim ardından Brunga Tesisleri’ne geçti.

Brezilyalı futbolcuyla 2 yıllık sözleşme yapılacak. Lisansı çıkartılacak isim takımda üç gün idman yapacak ve pazartesi akşamı Eyüpspor ile oynanacak maçın kadrosunda yer alması bekleniyor.

İLK AÇIKLAMA

Douglas Tanque'nin ilk sözleri,"Kocaeli'ye geldiğim için mutluyum. Çok çalışacağım. Umarım şampiyon olup Süper Lig'e yükseliriz. Kocaeli'ye elimden gelenin fazlasını vereceğim. Şehri araçla gezebildiğim kadar gördüm. Kocaeli güzel bir şehir. Yakında da ailemi getireceğim. Ailemle beraber burada yaşamayı düşünüyorum. Umarım başarılı günler gelecek." şeklinde oldu.

Kocaelispor yönetimi geçen sezon 1.Lig’de attığı gollerle öne çıkan isimle ilgili sözleşme detaylarını paylaşmadı. Futbolcunun menajerine de yaklaşık 150 bin Euro ödeneceği belirtiliyor. Geçen sezon 29 maçta 15 gol atarak Karadeniz ekibinin şampiyonluğunda büyük payı bulunan Tanque transferi Kocaelispor camiasında büyük memnunluk yarattı.

Tanque Samsunspor’dan yıllık 670 bin Euro alıyordu, Kocaelispor’dan talebi ise 650 bin Euro idi. Douglas Tanque'nin Kocaelispor'da yıllık 500 bin euro kazanacağı konuşulan rakamlar arasında yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.