LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAMAN: KADINLARIMIZ GURUR KAYNAĞIMIZ

SİYASET 25.03.2024 - 22:03, Güncelleme: 25.03.2024 - 22:03
 

KOCAMAN: KADINLARIMIZ GURUR KAYNAĞIMIZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Ataşehir Mahallesi’nde bulunan KARMEK’i ziyaret etti. Üreten girişimci kadınların her zaman yanında olduklarını belirten Kocaman, “Kadınlarımız gurur kaynağımız” dedi.

ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR Kartepe Belediye Başkanı, AK Parti ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Av.M.Mustafa Kocaman, 31 Mart yerel seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan Kocaman önceki gün Ataşehir Mahallesi KARMEK kursunu ziyaret etti. AK Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Durmuş da Kocaman’a eşlik etti. “KAPALI PAZAR YERİ YAPILACAK” KARMEK’te eğitim gören kadınların istek ve taleplerini dinleyen Kartepe Belediye Başkanı Kocaman, “Ataşehir Mahallesi’nde park isteniyordu, bu parkı yaptık. Park içerisinde düzenleme çalışması devam ediyor. Sağlık ocağı yapımını tamamladık. Ataşehir Mahallesi’ne kapalı pazar yeri talebi vardı. Yeni dönemde kapalı pazar da yapılacak” açıklamasında bulundu. “KADINLARIN YANINDA OLACAĞIZ” Ataşehir Mahallesi’nde Kartepe Genç Akademi 2’nin açıldığını belirten Kocaman şöyle devam etti: “Kartepe çok genç bir ilçe. Her yapılan yatırımla daha modern hale gelmekte. Yeni kültür merkezi için çalışmalarımız hızla devam ediyor. KARMEK’te yeteneklerini geliştiren, üreten girişimci kadınlarımız, bizim gurur kaynağımız. Bugüne dek nasıl her ihtiyaçlarında yanlarında olduysak bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.”  
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Ataşehir Mahallesi’nde bulunan KARMEK’i ziyaret etti. Üreten girişimci kadınların her zaman yanında olduklarını belirten Kocaman, “Kadınlarımız gurur kaynağımız” dedi.

ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Kartepe Belediye Başkanı, AK Parti ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Av.M.Mustafa Kocaman, 31 Mart yerel seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan Kocaman önceki gün Ataşehir Mahallesi KARMEK kursunu ziyaret etti. AK Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Durmuş da Kocaman’a eşlik etti.

“KAPALI PAZAR YERİ YAPILACAK”

KARMEK’te eğitim gören kadınların istek ve taleplerini dinleyen Kartepe Belediye Başkanı Kocaman, “Ataşehir Mahallesi’nde park isteniyordu, bu parkı yaptık. Park içerisinde düzenleme çalışması devam ediyor. Sağlık ocağı yapımını tamamladık. Ataşehir Mahallesi’ne kapalı pazar yeri talebi vardı. Yeni dönemde kapalı pazar da yapılacak” açıklamasında bulundu.

“KADINLARIN YANINDA OLACAĞIZ”

Ataşehir Mahallesi’nde Kartepe Genç Akademi 2’nin açıldığını belirten Kocaman şöyle devam etti: “Kartepe çok genç bir ilçe. Her yapılan yatırımla daha modern hale gelmekte. Yeni kültür merkezi için çalışmalarımız hızla devam ediyor. KARMEK’te yeteneklerini geliştiren, üreten girişimci kadınlarımız, bizim gurur kaynağımız. Bugüne dek nasıl her ihtiyaçlarında yanlarında olduysak bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.