LASTİK İŞ yılbaşı

KÖRFEZ İLÇE BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI

SİYASET 22.01.2023 - 22:26, Güncelleme: 23.01.2023 - 08:40
 

KÖRFEZ İLÇE BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI

MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu görevinden alındı ve yerine Doğan Bekiroğlu getirildi

mhp İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, Kocali'n'deki siyasi partiler arasında en fazla görev yapan ilçe başkanı unvanına sahip, 9 yıldır Milliyetçi Hareket Partisi Körfez İlçe Başkanı olan Zeki Gürsu’nun görevden alındığını duyurdu. Gürsu’nun yerine geçmiş dönem il yöneticisi olan Av. Doğan Bekiroğlu’nun getirildiği de belirtildi. Gürsu'nun eski il başkanı, milletvekili aday adayı olan Yunus Emre Kurt'a destek vermesinden dolayı bu gelişmelerin yaşandığı konuşulanlar arasında yerini alıyor.
MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu görevinden alındı ve yerine Doğan Bekiroğlu getirildi

mhp İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, Kocali'n'deki siyasi partiler arasında en fazla görev yapan ilçe başkanı unvanına sahip, 9 yıldır Milliyetçi Hareket Partisi Körfez İlçe Başkanı olan Zeki Gürsu’nun görevden alındığını duyurdu. Gürsu’nun yerine geçmiş dönem il yöneticisi olan Av. Doğan Bekiroğlu’nun getirildiği de belirtildi.

Gürsu'nun eski il başkanı, milletvekili aday adayı olan Yunus Emre Kurt'a destek vermesinden dolayı bu gelişmelerin yaşandığı konuşulanlar arasında yerini alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.