LASTİK İŞ yılbaşı

KÖRFEZ ŞİRİNYALI YAYA ÜSTGEÇİDİ TAMAMLANMA AŞAMASINA GELDİ

KÖRFEZ 20.12.2022 - 11:09, Güncelleme: 20.12.2022 - 11:15
 

KÖRFEZ ŞİRİNYALI YAYA ÜSTGEÇİDİ TAMAMLANMA AŞAMASINA GELDİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez Şirinyalı Mahallesinde yapımı süren çelik yaya üst geçidi tamamlanma aşamasına geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez Şirinyalı Mahallesinde yapımı süren çelik yaya üstgeçidinde çelik imalat çalışmaları yapılıyor. Tabliye montajı yapılan üstgeçit tamamlanma aşamasına geldi. Merdiven montajı yapılan üstgeçitte elektrik aydınlatma imalatları sürüyor.   TREN YOLU ÜZERİNDEN D-100 üzerinde Karayollarına ait mevcutta bir üstgeçit bulunmakta mevcut üst geçidin devamı niteliğinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan üstgeçit ile D-100 Karayolu üzerinde bulunan durakta inen vatandaşlar tren yolunun üzerine inşa edilen yeni yaya üstgeçidi ile sahile ulaşım imkânı sağlayacak. Mevcut Karayolları tarafından yapılan üstgeçit tren yolunun üzerinden geçmiyordu.   73 TON ÇELİK İMALAT Köprü açıklığı 27,64 metre uzunlukta olan çelik yaya üst geçit mevcutta karayolları geçişini sağlayan çelik köprüye ek olarak yapılıyor. Üstgeçit devlet demiryolları geçişini ve sahil tarafına geçişi güvenli bir şekilde sağlayacak. 73 ton çelik imalatla bağlantı sağlanacak. Yeni üstgeçit için 70 metreküp hazır beton, 9 ton nervürlü donatı çeliği kullanıldı.
Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez Şirinyalı Mahallesinde yapımı süren çelik yaya üst geçidi tamamlanma aşamasına geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez Şirinyalı Mahallesinde yapımı süren çelik yaya üstgeçidinde çelik imalat çalışmaları yapılıyor. Tabliye montajı yapılan üstgeçit tamamlanma aşamasına geldi. Merdiven montajı yapılan üstgeçitte elektrik aydınlatma imalatları sürüyor.

 

TREN YOLU ÜZERİNDEN

D-100 üzerinde Karayollarına ait mevcutta bir üstgeçit bulunmakta mevcut üst geçidin devamı niteliğinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan üstgeçit ile D-100 Karayolu üzerinde bulunan durakta inen vatandaşlar tren yolunun üzerine inşa edilen yeni yaya üstgeçidi ile sahile ulaşım imkânı sağlayacak. Mevcut Karayolları tarafından yapılan üstgeçit tren yolunun üzerinden geçmiyordu.

 

73 TON ÇELİK İMALAT

Köprü açıklığı 27,64 metre uzunlukta olan çelik yaya üst geçit mevcutta karayolları geçişini sağlayan çelik köprüye ek olarak yapılıyor. Üstgeçit devlet demiryolları geçişini ve sahil tarafına geçişi güvenli bir şekilde sağlayacak. 73 ton çelik imalatla bağlantı sağlanacak. Yeni üstgeçit için 70 metreküp hazır beton, 9 ton nervürlü donatı çeliği kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.