LASTİK İŞ yılbaşı

KULLARSPOR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA!

SPOR 07.03.2024 - 18:44, Güncelleme: 07.03.2024 - 18:56
 

KULLARSPOR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA!

U-16 Ligi Play-Off baraj maçında Darıca Birlikspor’u yenen Kullarspor, Kocaeli'ni Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkını elde etti.

Bu sezon U-16 yaş grubunda Gebzespor, Gölcük Karadenizspor ve Hacı Hızır Şafakspor’dan sonra Kocaeli'ni Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkını kazanan Kullarspor, altyapıda son yıllarda çok önemli başarılara imza atıyor.   YENİLGİ ALMADAN TAMAMLADI Bu sezon U-16 Ligi D Grubu’nu yenilgisiz şampiyon tamamlayan Kullarspor, Play-Off’a yükseldi. Play-Off’ta ilk maçında Hisareynspor’u 2-1 yenen Kırmızı-Siyahlı ekip, finale çıktı. Finalde Gebzespor’a 3-1 yenilen Kullarspor, Türkiye Şampiyonası’na gitme şansını bu kez baraj maçlarına bıraktı. Baraj maçlarında ilk turu bay çeken Kullarspor, Darıca Birlikspor-Çamlıtepespor karşılaşmasının galibiyle final oynayacaktı. Darıca Birlikspor, Çamlıtepespor’u 5-1 yendi, Kullarspor’un finalde rakibi oldu. Final maçı Derince Stadı’nda oynandı. GALİP GELDİ Derince Stadı’ndaki baraj maçının ilk dakikalarında da Darıca Birlikspor daha etkiliydi ama goller Kullarspor’dan geldi. Kullarspor’un orta saha oyuncusu Samet Ejder, ilk yarıda peş peşe uzaktan attığı gollerle takımını 2-0 öne geçirdi. Samet Ejder’in özellikle sağ çaprazdan attığı ikinci gol muhteşemdi. İlk yarının son dakikasında Darıca Birlikspor, penaltıdan attığı golle farkı bire indirip, umutlandı. Kullarspor sahadan Darıcabirlikspor'u 2-1 mağlup ederek ayrıldı. Kırmızı-Siyahlı ekibin, U-16 yaş grubunu Sinan Erkol çalıştırıyor, yardımcılığını da Furkan Çetin yapıyor.  KULÜP BAŞKANI TEBRİK ETTİ Kullarspor Başkanı Fahri Altıntaş, bu sezon U15 yaş grubunda da Türkiye Şampiyonası’na gitmeyi çok istediklerini belirterek, “Geçen yıl U-14 yaş grubunda ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil eden, bu yıl U-15 yaş grubunda oynayan takımımızdan da başarılı bekliyorduk. Ama olmadı. U-16 yaş grubumuz ilimizde son 4 takımı arasına girmeyi başardı. Son maçında Darıca Birlikspor’u yenen oyuncularımızı alınlarından öpüyorum. Gençlerimizin yetişmesinde emeği olan, fedakarca haftanın her günü çalışan başta Altyapı Koordinatörümüz Ayhan Özkar’ı, U-16 takımımızın antrenörü Sinan Erkol ve Furkan Çetin’i, diğer altyapı antrenörlerimiz Abdullah Çelikyılmaz ve Furkan Çalışkan’ı da ayrıca tebrik ediyor, alkışlıyorum. Altyapıda çalışmalarımızın ödülünü aldığımız içinde çok mutluyum” dedi.
U-16 Ligi Play-Off baraj maçında Darıca Birlikspor’u yenen Kullarspor, Kocaeli'ni Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkını elde etti.

Bu sezon U-16 yaş grubunda Gebzespor, Gölcük Karadenizspor ve Hacı Hızır Şafakspor’dan sonra Kocaeli'ni Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkını kazanan Kullarspor, altyapıda son yıllarda çok önemli başarılara imza atıyor.  

YENİLGİ ALMADAN TAMAMLADI

Bu sezon U-16 Ligi D Grubu’nu yenilgisiz şampiyon tamamlayan Kullarspor, Play-Off’a yükseldi.

Play-Off’ta ilk maçında Hisareynspor’u 2-1 yenen Kırmızı-Siyahlı ekip, finale çıktı. Finalde Gebzespor’a 3-1 yenilen Kullarspor, Türkiye Şampiyonası’na gitme şansını bu kez baraj maçlarına bıraktı. Baraj maçlarında ilk turu bay çeken Kullarspor, Darıca Birlikspor-Çamlıtepespor karşılaşmasının galibiyle final oynayacaktı. Darıca Birlikspor, Çamlıtepespor’u 5-1 yendi, Kullarspor’un finalde rakibi oldu. Final maçı Derince Stadı’nda oynandı.

GALİP GELDİ

Derince Stadı’ndaki baraj maçının ilk dakikalarında da Darıca Birlikspor daha etkiliydi ama goller Kullarspor’dan geldi. Kullarspor’un orta saha oyuncusu Samet Ejder, ilk yarıda peş peşe uzaktan attığı gollerle takımını 2-0 öne geçirdi. Samet Ejder’in özellikle sağ çaprazdan attığı ikinci gol muhteşemdi. İlk yarının son dakikasında Darıca Birlikspor, penaltıdan attığı golle farkı bire indirip, umutlandı. Kullarspor sahadan Darıcabirlikspor'u 2-1 mağlup ederek ayrıldı. Kırmızı-Siyahlı ekibin, U-16 yaş grubunu Sinan Erkol çalıştırıyor, yardımcılığını da Furkan Çetin yapıyor. 

KULÜP BAŞKANI TEBRİK ETTİ

Kullarspor Başkanı Fahri Altıntaş, bu sezon U15 yaş grubunda da Türkiye Şampiyonası’na gitmeyi çok istediklerini belirterek, “Geçen yıl U-14 yaş grubunda ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil eden, bu yıl U-15 yaş grubunda oynayan takımımızdan da başarılı bekliyorduk. Ama olmadı. U-16 yaş grubumuz ilimizde son 4 takımı arasına girmeyi başardı. Son maçında Darıca Birlikspor’u yenen oyuncularımızı alınlarından öpüyorum. Gençlerimizin yetişmesinde emeği olan, fedakarca haftanın her günü çalışan başta Altyapı Koordinatörümüz Ayhan Özkar’ı, U-16 takımımızın antrenörü Sinan Erkol ve Furkan Çetin’i, diğer altyapı antrenörlerimiz Abdullah Çelikyılmaz ve Furkan Çalışkan’ı da ayrıca tebrik ediyor, alkışlıyorum. Altyapıda çalışmalarımızın ödülünü aldığımız içinde çok mutluyum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.