KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

KURBAN BAYRAMI ARİFESİNDE ÇOCUKLAR SEVİNDİRİLDİ

YAŞAM 23.06.2023 - 20:34, Güncelleme: 23.06.2023 - 20:34
 

KURBAN BAYRAMI ARİFESİNDE ÇOCUKLAR SEVİNDİRİLDİ

Manevi duygularımızın en yoğun bir şekilde yaşandığı, hasretlerin giderildiği, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği en özel dönemlerden olan bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Özellikle çocuklarımız için bayramların ayrı bir önemi ve güzelliği vardır.

Haziran 2020’den bugüne kadar ilimizde hizmetlerini gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz birçok sosyal projesi ile vatandaşımızın yanında olmuş, ‘İnsan’ı Yaşat ki Devlet Yaşasın’ anlayışıyla sosyal devlet olmanın örneklerini bir çok alanda göstermiş, ilimizde devletin şefkatine ihtiyacı olan bir tek el kalmayıncaya dek sosyal faaliyetlerini sürdürmüştür.   Bu anlayışla Vali Seddar Yavuz özellikle Bayramlarda sıkıntıda, darda kimsenin kalmamasını önemsemiş bu doğrultuda ilgili tüm birimlerini talimatlandırarak sosyal faaliyetler alanında yoğun mesai harcanmıştır.   Özellikle  geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın bayram sevinci yaşamalarına vesile olmak amacıyla öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi 2123 çocuğumuzun Bayramlık giysileri teslim edilerek mutluluklarına ortak olunmuştur.   Ayrıca; İl İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımız aracılığıya Şehitlerimizin emanetleri, Kahraman Gazilerimiz, Öksüz ve Yetimlerimiz, İhtiyaç Sahibi Ailelerimiz ve Afetzedelerimiz olmak üzere İlimiz genelinde 10 Bin 910 haneye  9 Milyon 994 Bin 200 TL’lik nakdi yardımların ulaştırılması sağlanmış, yüzlerde mutluluk, gönüllerde Ahde Vefa olunmuştur.   Sağlıklı ve huzur içerisinde güzel bir bayram geçirilmesi temennisiyle tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dileriz.          
Manevi duygularımızın en yoğun bir şekilde yaşandığı, hasretlerin giderildiği, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği en özel dönemlerden olan bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Özellikle çocuklarımız için bayramların ayrı bir önemi ve güzelliği vardır.

Haziran 2020’den bugüne kadar ilimizde hizmetlerini gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz birçok sosyal projesi ile vatandaşımızın yanında olmuş, ‘İnsan’ı Yaşat ki Devlet Yaşasın’ anlayışıyla sosyal devlet olmanın örneklerini bir çok alanda göstermiş, ilimizde devletin şefkatine ihtiyacı olan bir tek el kalmayıncaya dek sosyal faaliyetlerini sürdürmüştür.

 

Bu anlayışla Vali Seddar Yavuz özellikle Bayramlarda sıkıntıda, darda kimsenin kalmamasını önemsemiş bu doğrultuda ilgili tüm birimlerini talimatlandırarak sosyal faaliyetler alanında yoğun mesai harcanmıştır.

 

Özellikle  geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın bayram sevinci yaşamalarına vesile olmak amacıyla öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi 2123 çocuğumuzun Bayramlık giysileri teslim edilerek mutluluklarına ortak olunmuştur.

 

Ayrıca; İl İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımız aracılığıya Şehitlerimizin emanetleri, Kahraman Gazilerimiz, Öksüz ve Yetimlerimiz, İhtiyaç Sahibi Ailelerimiz ve Afetzedelerimiz olmak üzere İlimiz genelinde 10 Bin 910 haneye  9 Milyon 994 Bin 200 TL’lik nakdi yardımların ulaştırılması sağlanmış, yüzlerde mutluluk, gönüllerde Ahde Vefa olunmuştur.

 

Sağlıklı ve huzur içerisinde güzel bir bayram geçirilmesi temennisiyle tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dileriz.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.