KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

KURUÇEŞME TRAMVAYDA YOLCULUK BAŞLIYOR

GÜNDEM 20.04.2023 - 08:50, Güncelleme: 20.04.2023 - 08:50
 

KURUÇEŞME TRAMVAYDA YOLCULUK BAŞLIYOR

Büyükşehir, Akçaray tramvay hattının Kuruçeşme etabını tamamladı. Yarın sabahtan itibaren ilk sefer başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kuruçeşme sakinlerini tramvay konforuyla buluşturacak projesi tamamlandı. Akçaray tramvay hattında yarın(20 Nisan Perşembe) sabahtan itibaren yolculuk başlıyor. Akçaray tramvay hattında ilk sefer saat 09.30’da başlayacak. 20 Nisan Perşembe yani arefe gününde Kuruçeşme istasyonundan binenler için ulaşım ücretsiz olacak.   TEST SÜRÜŞÜ TAMAMLANDI Kocaelililerin rahat, konforlu ve keyifli yolculuk yapmak için yoğun şekilde kullandığı Akçaray tramvay hattında Kuruçeşme etabı da tamamlandı. D-100 Karayolu’nun üzerinden Kuruçeşme’ye geçen tramvay hattında kısa süre önce ray imalatı tamamlanmış ve test sürüşleri başlarıyla yapılmıştı. Kuruçeşme bölümündeki istasyon inşaatı da tamamlandı.  Akçaray tramvay hattı Kuruçeşme etabıyla birlikte 10 bin 212 metrelik çift hatta ulaştı. 3 kilometre tek hatlı depo sahasıyla birlikte tramvayın tek hat uzunluğu 23,4 kilometreyi buldu. Kuruçeşme istasyonuyla durak sayısı da 16’ya çıktı.  
Büyükşehir, Akçaray tramvay hattının Kuruçeşme etabını tamamladı. Yarın sabahtan itibaren ilk sefer başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kuruçeşme sakinlerini tramvay konforuyla buluşturacak projesi tamamlandı. Akçaray tramvay hattında yarın(20 Nisan Perşembe) sabahtan itibaren yolculuk başlıyor. Akçaray tramvay hattında ilk sefer saat 09.30’da başlayacak. 20 Nisan Perşembe yani arefe gününde Kuruçeşme istasyonundan binenler için ulaşım ücretsiz olacak.

 

TEST SÜRÜŞÜ TAMAMLANDI

Kocaelililerin rahat, konforlu ve keyifli yolculuk yapmak için yoğun şekilde kullandığı Akçaray tramvay hattında Kuruçeşme etabı da tamamlandı. D-100 Karayolu’nun üzerinden Kuruçeşme’ye geçen tramvay hattında kısa süre önce ray imalatı tamamlanmış ve test sürüşleri başlarıyla yapılmıştı. Kuruçeşme bölümündeki istasyon inşaatı da tamamlandı.  Akçaray tramvay hattı Kuruçeşme etabıyla birlikte 10 bin 212 metrelik çift hatta ulaştı. 3 kilometre tek hatlı depo sahasıyla birlikte tramvayın tek hat uzunluğu 23,4 kilometreyi buldu. Kuruçeşme istasyonuyla durak sayısı da 16’ya çıktı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.