KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

MAĞAZA FARELERİ NEFES KESEN OPERASYONLA YAKALANDI!

ASAYİŞ 20.10.2023 - 09:53, Güncelleme: 20.10.2023 - 10:49
 

MAĞAZA FARELERİ NEFES KESEN OPERASYONLA YAKALANDI!

Kocaeli'nde bir mağazadan çocuk kıyafeti çalan 3 kişi, Sakarya'da birden fazla markete girerek çaldıkları 100 bin TL değerinde ürünle İstanbul istikametine dönerken yakalandı.

Tolga ATAR/ Kocaeliyenihaber Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, halkın huzuru için suç ve suçululara yönelik başarılı operasyonlara imza atmaya devam ediyor.  Yine başarılı bir olaya imza atatan Asayiş Şubesi Hırsızlık Masası ekipleri yaptıkları operasyon ile de bir hırsızlık şebekesini çökertti. İSTANBULDA'N GELDİKLERİ TESPİT EDİLDİ  İzmit'te, 16 Ekim günü bir mağazadan çocuk kıyafeti çalınması ile ilgili çalışma başlatan Kocaeli Asayiş Şube ekipleri, yapmış oldukları araştırmalar sonucu, olayı gerçekleştiren kişilerin İstanbul'dan gelen R.Ç., G.G. Ve D.A olduğunu tespit etti. OTOYOLDA OPERASYON  Şüphelilerin yakalanması amacıyla çalışma başlatan polis, 18 Ekim  günü aranan şüphelilerin TEM Otoyolu üzerinden İstanbul istikametine gittiğini belirledi. Kullandıkları araç durdurulan 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. SAKARYA'DA DA HIRSIZLIK YAPMIŞLAR  Şüphelilerin içerisinde bulundukları araçta gerçekleştirilen aramada,Sakarya'da marketlerden çalındığı tespit edilen yaklaşık değeri 100 bin TL değerinde olan deodorant, rolon, bebek maması, traş bıçağı, şampuan ve detarjan gibi ürünler ele geçirildi. Çalınan ürünler, mal sahibine teslim edilirken, şüphelilerin üzerinden çıkan ve suçtan elde edilen gelir olarak değerlendirilen 14 bin 125 TL 'ye de el konuldu. Emniyetteki sorgularının ardından 3 kişi savcılığa çıkarıldı. Savcılık ifadeleri sonucu mahkemeye sevk edilen 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Kocaeli'nde bir mağazadan çocuk kıyafeti çalan 3 kişi, Sakarya'da birden fazla markete girerek çaldıkları 100 bin TL değerinde ürünle İstanbul istikametine dönerken yakalandı.

Tolga ATAR/ Kocaeliyenihaber

Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, halkın huzuru için suç ve suçululara yönelik başarılı operasyonlara imza atmaya devam ediyor. 

Yine başarılı bir olaya imza atatan Asayiş Şubesi Hırsızlık Masası ekipleri yaptıkları operasyon ile de bir hırsızlık şebekesini çökertti.

İSTANBULDA'N GELDİKLERİ TESPİT EDİLDİ 

İzmit'te, 16 Ekim günü bir mağazadan çocuk kıyafeti çalınması ile ilgili çalışma başlatan Kocaeli Asayiş Şube ekipleri, yapmış oldukları araştırmalar sonucu, olayı gerçekleştiren kişilerin İstanbul'dan gelen R.Ç., G.G. Ve D.A olduğunu tespit etti.

OTOYOLDA OPERASYON 

Şüphelilerin yakalanması amacıyla çalışma başlatan polis, 18 Ekim  günü aranan şüphelilerin TEM Otoyolu üzerinden İstanbul istikametine gittiğini belirledi. Kullandıkları araç durdurulan 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

SAKARYA'DA DA HIRSIZLIK YAPMIŞLAR 

Şüphelilerin içerisinde bulundukları araçta gerçekleştirilen aramada,Sakarya'da marketlerden çalındığı tespit edilen yaklaşık değeri 100 bin TL değerinde olan deodorant, rolon, bebek maması, traş bıçağı, şampuan ve detarjan gibi ürünler ele geçirildi. Çalınan ürünler, mal sahibine teslim edilirken, şüphelilerin üzerinden çıkan ve suçtan elde edilen gelir olarak değerlendirilen 14 bin 125 TL 'ye de el konuldu.

Emniyetteki sorgularının ardından 3 kişi savcılığa çıkarıldı. Savcılık ifadeleri sonucu mahkemeye sevk edilen 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.