KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

MARMARA'DA DEV DERBİ! KOCAELİSPOR SAKARYA DEPLASMANINDA!

SPOR 23.12.2023 - 11:45, Güncelleme: 23.12.2023 - 11:45
 

MARMARA'DA DEV DERBİ! KOCAELİSPOR SAKARYA DEPLASMANINDA!

Trendyol 1. Lig 17. hafta maçında Kocaelispor deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak.

Ligin ilk devresinin son haftası Marmara Derbisi'ne sahne olacak. Bugün saat 19.00'da Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak maçı hakem Gürcan Hasova yönetecek. Maçı TRT Spor ile BEIN Sports MAX-1 naklen yayınlayacak. KOCAELİSPOR DIŞARDA KAYBETMİYOR! Daha önce 37 kez karşı karşıya gelen ezeli rakiplerin mücadelesinde 14 kez Sakaryaspor, 13 kez Kocaelispor kazanırken 10 maç berabere sona erdi. Kocaelispor ligde topladığı 33 puan ile 2. sırada yer alırken Sakaryaspor 29 puan 5. sırada bulunuyor. Kocaelispor bu sezon oynadığı 7 deplasman maçında 6 galibiyet 1 mağlubiyet aldı. Kocaelispor son 6 deplasman maçının tamamını kazandı. Sakaryaspor ise bu sezon iç sahada oynadığı 8 maçta 3 galibiyet 4 beraberlik 1mağlubiyet aldı. KOCAELİSPOR TARAFTARINA DEPLASMAN YASAĞI  Sakarya İl Güvenlik kurulunun aldığı karar ile Kocaelispor taraftarının maça girişi yasaklandı. Dün Kocaelispor ve Hodri Meydan Taraftarlar Derneği'ne resmi bildiriler geldi. Kocaelispor taraftarı Sakaryaspor deplasmanında takımını destekleyemeyecek. AMARAL'IN DURUMU BELLİ DEĞİL  Hafta içinde oynanan Bodrumspor FK maçında sakatlanan Portekizli on numara Joao Amaral'ın MR'ı çekilmiş ve ciddi bir sakatlık durumunun olmadığı tespit edilmişti. Antrenmanlara da başlayan Amaral'ın Sakaryaspor deplasmanında oynayıp oynamayacağına maç saatine doğru Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam karar verecek. Bodrumspor FK karşısında kırmızı kart cezası sebebi ile oynayamayan Tanque ise Sakaryaspor maçında ilk 11'de olacak.  MUHTEMEL 11'LER: KOCAELİSPOR :Gökhan Değirmenci; Oğuz Ceylan, Emir Ortakaya, Burak Öksüz, Atila Turan, Mert Çölgeçen, Cihat Çelik; Candeias, Beridze, Barış Alıcı; Tanque SAKARYASPOR : Cihan Topaloğlu, Ali Ülgen, Donkor, Erdi Dikmen, Bülent Uzun, Hasan Kılıç, Ndlovu, Sinan Kurt, Murat Akpınar, Del Valle, Burak Süleyman
Trendyol 1. Lig 17. hafta maçında Kocaelispor deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak.

Ligin ilk devresinin son haftası Marmara Derbisi'ne sahne olacak. Bugün saat 19.00'da Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak maçı hakem Gürcan Hasova yönetecek. Maçı TRT Spor ile BEIN Sports MAX-1 naklen yayınlayacak.

KOCAELİSPOR DIŞARDA KAYBETMİYOR!

Daha önce 37 kez karşı karşıya gelen ezeli rakiplerin mücadelesinde 14 kez Sakaryaspor, 13 kez Kocaelispor kazanırken 10 maç berabere sona erdi. Kocaelispor ligde topladığı 33 puan ile 2. sırada yer alırken Sakaryaspor 29 puan 5. sırada bulunuyor. Kocaelispor bu sezon oynadığı 7 deplasman maçında 6 galibiyet 1 mağlubiyet aldı. Kocaelispor son 6 deplasman maçının tamamını kazandı. Sakaryaspor ise bu sezon iç sahada oynadığı 8 maçta 3 galibiyet 4 beraberlik 1mağlubiyet aldı.

KOCAELİSPOR TARAFTARINA DEPLASMAN YASAĞI 

Sakarya İl Güvenlik kurulunun aldığı karar ile Kocaelispor taraftarının maça girişi yasaklandı. Dün Kocaelispor ve Hodri Meydan Taraftarlar Derneği'ne resmi bildiriler geldi. Kocaelispor taraftarı Sakaryaspor deplasmanında takımını destekleyemeyecek.

AMARAL'IN DURUMU BELLİ DEĞİL 

Hafta içinde oynanan Bodrumspor FK maçında sakatlanan Portekizli on numara Joao Amaral'ın MR'ı çekilmiş ve ciddi bir sakatlık durumunun olmadığı tespit edilmişti. Antrenmanlara da başlayan Amaral'ın Sakaryaspor deplasmanında oynayıp oynamayacağına maç saatine doğru Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam karar verecek. Bodrumspor FK karşısında kırmızı kart cezası sebebi ile oynayamayan Tanque ise Sakaryaspor maçında ilk 11'de olacak.

  MUHTEMEL 11'LER:

KOCAELİSPOR :Gökhan Değirmenci; Oğuz Ceylan, Emir Ortakaya, Burak Öksüz, Atila Turan, Mert Çölgeçen, Cihat Çelik; Candeias, Beridze, Barış Alıcı; Tanque

SAKARYASPOR : Cihan Topaloğlu, Ali Ülgen, Donkor, Erdi Dikmen, Bülent Uzun, Hasan Kılıç, Ndlovu, Sinan Kurt, Murat Akpınar, Del Valle, Burak Süleyman

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.