KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

MHP DE LİSTE AÇIKLANDI.SANCAKLI YİNE İLK SIRADA

KOCAELİ 07.04.2023 - 06:43, Güncelleme: 07.04.2023 - 09:08
 

MHP DE LİSTE AÇIKLANDI.SANCAKLI YİNE İLK SIRADA

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili aday listelerini 9 Nisan’dan önce açıklayacağını duyurmuştu. MHP dediğini yaptı ve tüm illerdeki milletvekili adaylarını açıkladı

Kocaeli listesinin ilk sırasında beklendiği gibi mevcut milletvekili Saffet Sancaklı yer aldı. İkinci sırada MHP eski il başkan  yardımcısı ve KAÇEP (Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları) eski başkanıYudum Kaşıkçı var. YUNUS EMRE KURT YOK MHP'de eski il başkanı Yunus Emre Kurt'un listeye girip giremeyeceği büyük merak konusuydu. Son dönemde Saffet Sancaklı ile ilgili yaptığı açıklamalar hayli dikkat çeken ve ses getiren Kurt'un listede yer almadığı görüldü. AYDIN ÜNLÜ DE YOK Listede olup olmayacağı merak edilen bir başka isim, Yunus Emre Kurt'tan önceki il başkanı Aydın Ünlü'ydü. Dolandırıcılık suçlamasından aklanan Ünlü, aklanır aklanmaz milletvekili aday adaylığı için başvurmuştu. Ancak listede Ünlü de yer almadı. İşte MHP’nin 2023 genel seçimleri milletvekili aday listesi:    
Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili aday listelerini 9 Nisan’dan önce açıklayacağını duyurmuştu. MHP dediğini yaptı ve tüm illerdeki milletvekili adaylarını açıkladı

Kocaeli listesinin ilk sırasında beklendiği gibi mevcut milletvekili  Saffet Sancaklı yer aldı. İkinci sırada MHP eski il başkan  yardımcısı ve KAÇEP (Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları) eski başkanıYudum Kaşıkçı var.

YUNUS EMRE KURT YOK

MHP'de eski il başkanı Yunus Emre Kurt'un listeye girip giremeyeceği büyük merak konusuydu. Son dönemde Saffet Sancaklı ile ilgili yaptığı açıklamalar hayli dikkat çeken ve ses getiren Kurt'un listede yer almadığı görüldü.

AYDIN ÜNLÜ DE YOK

Listede olup olmayacağı merak edilen bir başka isim, Yunus Emre Kurt'tan önceki il başkanı Aydın Ünlü'ydü. Dolandırıcılık suçlamasından aklanan Ünlü, aklanır aklanmaz milletvekili aday adaylığı için başvurmuştu. Ancak listede Ünlü de yer almadı.

İşte MHP’nin 2023 genel seçimleri milletvekili aday listesi:

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.