LASTİK İŞ yılbaşı

MHP'DE YENİ İL BAŞKANI GÖREVİ DEVRALDI

KOCAELİ 23.12.2022 - 07:02, Güncelleme: 23.12.2022 - 07:07
 

MHP'DE YENİ İL BAŞKANI GÖREVİ DEVRALDI

Kocaeli’nin yeni MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş bugün partisinin il başkanlık binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Demirbaş açıklamalarında, “bundan sonra Kocaeli’de ben yok, biz varız” dedi.

MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt geçtiğimiz günlerde il başkanlığından istifa ettiğini duyurmuştu. Başkan Kurt milletvekili adayı olacağını yakın zamanda sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı. Kurt’un görevini bırakmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Kocaeli’nin yeni Başkanı Mehmet Nuri Demirbaş getirildi. Demirbaş’ın yeni yönetimi ise eski başkan Yunus Emre Kurt’un yönetimiyle aynı kalması dikkat çekti. Basın toplantısında konuşmasını gerçekleştiren yeni Başkan Mehmet Nuri Demirbaş birlik ve beraberlik mesajı vererek, “bundan sonra Kocaeli’de ben yok, biz varız” dedi. “GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATACAĞIZ” MHP Kocaeli yeni İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş: “20 Aralık 2022 tarihinde MHP Genel Başkanımız tarafından atandım. Beni bu kutsal göreve laik gören Bahçeliye ve desteklerini esirgemeyenlere teşekkür ediyorum. Bundan sonra Kocaeli’de ben yok biz varız. Devlet var, memlekette hükümeti yıkmaya çalışan zilletin karşısında ise MHP var. Bu zillete karşı dimdik duran bir Cumhur ittifakı var. Cumhur ittifakının ülke genelinde en yüksek oyu alması için gecemizi gündüzümüze katacağız. Ne mutlu Türk’üm diyene” dedi
Kocaeli’nin yeni MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş bugün partisinin il başkanlık binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Demirbaş açıklamalarında, “bundan sonra Kocaeli’de ben yok, biz varız” dedi.

MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt geçtiğimiz günlerde il başkanlığından istifa ettiğini duyurmuştu. Başkan Kurt milletvekili adayı olacağını yakın zamanda sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı. Kurt’un görevini bırakmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Kocaeli’nin yeni Başkanı Mehmet Nuri Demirbaş getirildi. Demirbaş’ın yeni yönetimi ise eski başkan Yunus Emre Kurt’un yönetimiyle aynı kalması dikkat çekti. Basın toplantısında konuşmasını gerçekleştiren yeni Başkan Mehmet Nuri Demirbaş birlik ve beraberlik mesajı vererek, “bundan sonra Kocaeli’de ben yok, biz varız” dedi.

GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATACAĞIZ”

MHP Kocaeli yeni İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş: “20 Aralık 2022 tarihinde MHP Genel Başkanımız tarafından atandım. Beni bu kutsal göreve laik gören Bahçeliye ve desteklerini esirgemeyenlere teşekkür ediyorum. Bundan sonra Kocaeli’de ben yok biz varız. Devlet var, memlekette hükümeti yıkmaya çalışan zilletin karşısında ise MHP var. Bu zillete karşı dimdik duran bir Cumhur ittifakı var. Cumhur ittifakının ülke genelinde en yüksek oyu alması için gecemizi gündüzümüze katacağız. Ne mutlu Türk’üm diyene” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.