LASTİK İŞ yılbaşı
kbb bayram

MİLLET KIRAATHANESİ'NDE ÇAYLAR ÜCRETSİZ !

KARAMÜRSEL 18.07.2021 - 17:56, Güncelleme: 18.07.2021 - 17:56
 

MİLLET KIRAATHANESİ'NDE ÇAYLAR ÜCRETSİZ !

Karamürsel Millet Kıraathanesinde çaylar Belediye tarafından ücretsiz ikram edilmeye başladı.

Karamürsel Belediyesi tarafından faaliyete sokulan Millet Kıraathanesi, KARSAD (Karamürsel Su Altı Sporları Derneği) bünyesinde hizmet veriyor. Dernek binasında Karamürsel halkına hizmet vermeyi bekleyen Millet Kıraathanesinde, çaylar ücretsiz olarak ikram edilecek. Ziyaretçiler, Millet Kıraathanesinde sakin ve sessiz bir ortamda kütüphaneden yararlanarak kitap okuma fırsatı da bulabilecek.
Karamürsel Millet Kıraathanesinde çaylar Belediye tarafından ücretsiz ikram edilmeye başladı.

Karamürsel Belediyesi tarafından faaliyete sokulan Millet Kıraathanesi, KARSAD (Karamürsel Su Altı Sporları Derneği) bünyesinde hizmet veriyor.

Dernek binasında Karamürsel halkına hizmet vermeyi bekleyen Millet Kıraathanesinde, çaylar ücretsiz olarak ikram edilecek.

Ziyaretçiler, Millet Kıraathanesinde sakin ve sessiz bir ortamda kütüphaneden yararlanarak kitap okuma fırsatı da bulabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.