KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

MUTLU'DAN KOCAELİSPOR'A DESTEK

SPOR 21.01.2022 - 09:32, Güncelleme: 21.01.2022 - 09:32
 

MUTLU'DAN KOCAELİSPOR'A DESTEK

Saadet Partisi il başkanı Av. Zafer Mutlu Kocaelispor başkanı Engin koyun ve teknik direktörü Mustafa Reşit Akçayı ziyaret etti.

Yönetime ve Hocamıza Güveniyoruz Mutlu, ’Kocaelispor’umuzun çok önemli Samsun maçı öncesinde kulübümüze destek ziyaretinde bulunup, Hocamıza ve yönetime güvenimizi ifade edelim istedik. Takımımız her geçen gün üzerine koyuyor ancak sonuca yansıtamıyordu. İnşallah yakın zamanda çıkışa geçecek ve Play-Of oynayacaktır. Buna yürekten inanıyoruz. Kent olarak biraz daha sabırlı olmalı ve takımımıza sahip çıkmalıyız.’ dedi. Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ve Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ziyaretten duyduklarını memnuniyeti dile getirerek, zorlu süreci hep beraber aşacaklarını ifade ettiler.
Saadet Partisi il başkanı Av. Zafer Mutlu Kocaelispor başkanı Engin koyun ve teknik direktörü Mustafa Reşit Akçayı ziyaret etti.

Yönetime ve Hocamıza Güveniyoruz
Mutlu, ’Kocaelispor’umuzun çok önemli Samsun maçı öncesinde kulübümüze destek ziyaretinde bulunup, Hocamıza ve yönetime güvenimizi ifade edelim istedik. Takımımız her geçen gün üzerine koyuyor ancak sonuca yansıtamıyordu. İnşallah yakın zamanda çıkışa geçecek ve Play-Of oynayacaktır. Buna yürekten inanıyoruz. Kent olarak biraz daha sabırlı olmalı ve takımımıza sahip çıkmalıyız.’ dedi.

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ve Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ziyaretten duyduklarını memnuniyeti dile getirerek, zorlu süreci hep beraber aşacaklarını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.