KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

ÖĞRENCİLER KİRAZ FİDANI EKTİLER

YAŞAM 26.03.2022 - 14:30, Güncelleme: 26.03.2022 - 14:30
 

ÖĞRENCİLER KİRAZ FİDANI EKTİLER

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Orman Haftası dolayısıyla ilköğretim öğrencileriyle birlikte Körfez’in simgesi olan kiraz fidanı dikti.

 (İHA) -Her yıl 21-26 Mart’ta kutlanan Orman Haftası ve Ağaç Bayramı bu yıl da yurdun dört bir yanında kutlandı. Bunlardan biri de Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve TEMA Vakfı Körfez Şubesi temsilcilerinin katılımıyla, Hedise Evyap İlköğretim Okulu’nda gerçekleşti. Körfez’in sembolü olan kiraz ağaçlarının ekimi ile gerçekleşen etkinlikte konuşan Başkan Söğüt, “Bizden sonraki nesle güçlü bir gelecek bırakmak için yeşili korumak, doğayı tüm saygınlığıyla ve özüyle kabul etmek gerekir. Tabiat konusunda sorumluluk hepimizin. Bize emanet edileni, bizden sonraki emanetçilere ulaştırmak milli bir görevdir” dedi.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Orman Haftası dolayısıyla ilköğretim öğrencileriyle birlikte Körfez’in simgesi olan kiraz fidanı dikti.

 (İHA) -Her yıl 21-26 Mart’ta kutlanan Orman Haftası ve Ağaç Bayramı bu yıl da yurdun dört bir yanında kutlandı. Bunlardan biri de Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve TEMA Vakfı Körfez Şubesi temsilcilerinin katılımıyla, Hedise Evyap İlköğretim Okulu’nda gerçekleşti.
Körfez’in sembolü olan kiraz ağaçlarının ekimi ile gerçekleşen etkinlikte konuşan Başkan Söğüt, “Bizden sonraki nesle güçlü bir gelecek bırakmak için yeşili korumak, doğayı tüm saygınlığıyla ve özüyle kabul etmek gerekir. Tabiat konusunda sorumluluk hepimizin. Bize emanet edileni, bizden sonraki emanetçilere ulaştırmak milli bir görevdir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.