KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

ÖZLÜ ''VAR GÜCÜMÜZLE 2023'TE DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ''

GÜNDEM 16.03.2023 - 15:20, Güncelleme: 16.03.2023 - 15:20
 

ÖZLÜ ''VAR GÜCÜMÜZLE 2023'TE DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ''

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçede uyum içinde çalıştığı mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Başiskele Sahili’nde bir restoranda Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün ev sahipliğinde yapılan toplantıya başkan yardımcıları, Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş ve ilçenin 37 mahalle muhtarı katıldı.   Kentte geçen yıllarda yapılan hizmet ve yatırımlar ile yapılacak yeni projelerin konuşulduğu istişare toplantısında, deprem bölgesinde yürütülen çalışmalar da konuşuldu.   BAŞKAN ÖZLÜ: “EMEKLERİNİZ ÇOK BÜYÜK”   Belediye ve vatandaşlar arasında sağlam birer köprü kuran muhtarların görüş, öneri ve taleplerinin de alındığı toplantıda konuşan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, “Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız 2023 yılına maalesef ülkemizi derinden sarsan asrın felaketiyle başlamanın üzüntüsünü yaşadık. Bu zor günleri Allah’ın izniyle hep birlikte el birliğiyle aşacağız. Biz de Başiskele olarak deprem felaketinin ilk gününden itibaren tüm imkânlarımızı seferber ettik. Depremlerin izlerini silmek, yaralarını sarmak için yaptığımız her bir çalışmada siz değerli muhtarlarımızın da emeği çok büyük. Emekleriniz ve destekleriniz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.   “DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”   Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılı Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi Nüfus Sayımı Sonuçları’na göre Kocaeli’nin en fazla nüfus artışı olan ilçesi olma özelliğini sürdürdüklerini söyleyen Başkan Özlü, “Kocaeli’de en fazla nüfus artışı yine Başiskelemiz’de yaşandı. İlçemizin nüfusu bir yılda binde 43,89 arttı. 2021 yılında 111 bin 641 kişinin yaşadığı Başiskele’de bu sayı 2022 yılında 116 bin 650’ye yükseldi.  Böylece bizim vatandaşlarımıza yönelik sorumluluklarımız da artmaya devam ediyor. Vatandaşlarımızın memnuniyeti ve ilçemizi geleceğe en güzel şekilde hazırlamak için var gücümüzle bu yılda daha çok çalışacağız.” dedi.
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçede uyum içinde çalıştığı mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Başiskele Sahili’nde bir restoranda Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün ev sahipliğinde yapılan toplantıya başkan yardımcıları, Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş ve ilçenin 37 mahalle muhtarı katıldı.

 

Kentte geçen yıllarda yapılan hizmet ve yatırımlar ile yapılacak yeni projelerin konuşulduğu istişare toplantısında, deprem bölgesinde yürütülen çalışmalar da konuşuldu.

 

BAŞKAN ÖZLÜ: “EMEKLERİNİZ ÇOK BÜYÜK”

 

Belediye ve vatandaşlar arasında sağlam birer köprü kuran muhtarların görüş, öneri ve taleplerinin de alındığı toplantıda konuşan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, “Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız 2023 yılına maalesef ülkemizi derinden sarsan asrın felaketiyle başlamanın üzüntüsünü yaşadık. Bu zor günleri Allah’ın izniyle hep birlikte el birliğiyle aşacağız. Biz de Başiskele olarak deprem felaketinin ilk gününden itibaren tüm imkânlarımızı seferber ettik. Depremlerin izlerini silmek, yaralarını sarmak için yaptığımız her bir çalışmada siz değerli muhtarlarımızın da emeği çok büyük. Emekleriniz ve destekleriniz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

“DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılı Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi Nüfus Sayımı Sonuçları’na göre Kocaeli’nin en fazla nüfus artışı olan ilçesi olma özelliğini sürdürdüklerini söyleyen Başkan Özlü, “Kocaeli’de en fazla nüfus artışı yine Başiskelemiz’de yaşandı. İlçemizin nüfusu bir yılda binde 43,89 arttı. 2021 yılında 111 bin 641 kişinin yaşadığı Başiskele’de bu sayı 2022 yılında 116 bin 650’ye yükseldi.  Böylece bizim vatandaşlarımıza yönelik sorumluluklarımız da artmaya devam ediyor. Vatandaşlarımızın memnuniyeti ve ilçemizi geleceğe en güzel şekilde hazırlamak için var gücümüzle bu yılda daha çok çalışacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.