KBB hat 41

PARK VE BAHÇELERDE BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ

GÜNDEM 08.05.2024 - 11:18, Güncelleme: 08.05.2024 - 11:18
 

PARK VE BAHÇELERDE BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ

Başiskele Belediyesi, bahar aylarının gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte ilçedeki tüm parkların bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi.

park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, park ve yeşil alanlardaki yeşil alanların çim biçme, yabani ot temizleme ve çöp toplama çalışmalarını aralıksız sürdürürken bir taraftan da parklardaki zamanla yıpranan kent mobilyalarının bakımını ve onarımını yaparak parklara estetik görünüm kazandırıyor.   İlçe genelindeki park ve bahçelerde mesaisini yoğunlaştıran ekipler, eskiyen, yıpranan, kırılan bankları ve kamelyaları onarma, yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyor.   Çocukların daha güvenle oyun oynayabilmesi ve yetişkinlerin de spor aletlerini daha güvenle kullanabilmesi için parklarda bulunan mevcut oyun gruplarının ve spor aletlerinin de bakım ve onarımları yapılıyor.   BAŞKAN ÖZLÜ: ÇEVREYE DUYARLI PROJELER YAPACAĞIZ   Daha güzel, daha yeşil bir Başiskele, sağlıklı ve zinde bir gelecek nesil için park ve bahçelerin sayısını artıran, kentin doğal vadilerini imara karşı adeta mühürleyerek doğayı koruyan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, “Başiskele’mizde doğal güzellikleri korumaya ve sürdürülebilir bir şekilde kullanmaya önem veriyoruz. Ekosistemimizi, yeşil alanlarımızı korumayı ve çevreye duyarlı projelerin geliştirilmesine öncülük ederek kentimizi daha dayanıklı hale getirmeyi hedefliyoruz. Bunu hep birlikte tüm Başiskeleli hemşehrilerimizle birlikte yapacağız.” diye konuştu.
Başiskele Belediyesi, bahar aylarının gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte ilçedeki tüm parkların bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi.

park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, park ve yeşil alanlardaki yeşil alanların çim biçme, yabani ot temizleme ve çöp toplama çalışmalarını aralıksız sürdürürken bir taraftan da parklardaki zamanla yıpranan kent mobilyalarının bakımını ve onarımını yaparak parklara estetik görünüm kazandırıyor.

 

İlçe genelindeki park ve bahçelerde mesaisini yoğunlaştıran ekipler, eskiyen, yıpranan, kırılan bankları ve kamelyaları onarma, yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyor.

 

Çocukların daha güvenle oyun oynayabilmesi ve yetişkinlerin de spor aletlerini daha güvenle kullanabilmesi için parklarda bulunan mevcut oyun gruplarının ve spor aletlerinin de bakım ve onarımları yapılıyor.

 

BAŞKAN ÖZLÜ: ÇEVREYE DUYARLI PROJELER YAPACAĞIZ

 

Daha güzel, daha yeşil bir Başiskele, sağlıklı ve zinde bir gelecek nesil için park ve bahçelerin sayısını artıran, kentin doğal vadilerini imara karşı adeta mühürleyerek doğayı koruyan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, “Başiskele’mizde doğal güzellikleri korumaya ve sürdürülebilir bir şekilde kullanmaya önem veriyoruz. Ekosistemimizi, yeşil alanlarımızı korumayı ve çevreye duyarlı projelerin geliştirilmesine öncülük ederek kentimizi daha dayanıklı hale getirmeyi hedefliyoruz. Bunu hep birlikte tüm Başiskeleli hemşehrilerimizle birlikte yapacağız.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.